Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Nová móda? Každá bota jiná!

Proč by si člověk obul každou botu jinou? Nová móda, nebo jen tma v předsíni při obouvání?

Zpěvačka Joss Stone, která dovedla do dokonalosti hippie styl v oblékání, zdá se, přichází s novým nezvyklým trendem - každá bota jiná, přesněji jedna bota růžová, druhá tyrkysová. Takto obutá dorazila na charitativní akci v New Yorku.

Tím ale její prapodivný model neskončil, nahoře to totiž nedopadlo o moc lépe. Minišaty s obřím harlekýnským růžovo-bílým vzorem doplnila modrobíle batikovanou vestou.

magazin.cz

I když její oblečení zrovna vhodné nebylo, její přítomnost na večírku dobrý důvod měla. Pro akci pořádané na pomoc hladovějícím v Hard Rock Cafe věnovala track Love Has Made You Beautiful, aby z jeho výtěžku pomohla přinést peníze pro bohulibý účel.

Nedávno také dokončila práci na svém příštím, zatím bezejmenném albu, které by mělo vyjít příští duben. Před necelým týdnem ho dotočila v nahrávacím studiu v Devonu.

„Bylo úžasné se ráno probudit a chtít už už být ve studiu a dělat na desce,“ svěřila se ohledně práci na novince. „Je velmi syrové. Se mnou se tam sešla parta muzikantů a textařů, jen jsme jamovali.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 625