Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Jandová - zkouška šatů na Miss World, / foto: Korzo

V tomhle se ukáže Jandová na Miss World

Jaké šaty si poveze na finále Miss World česká kráska Zuzana Jandová? Tyto!

Už v sobotu 15. listopadu odlétá letošní Miss ČR Zuzana Jandová na světovou soutěž krásy Miss World. Tentokrát do největšího města Jihoafrické republiky Johannesburgu. S sebou si poveze šaty od návrháře Josefa Klíra, který připravil například i svatební šaty pro Ivetu Bartošovou. Nyní už se dolaďují jen poslední maličkosti.

magazin.cz

Nejslavnostnější šaty, které Zuzka oblékne na samotné finále, jsou z bílého šifonu, s nabíraným saténovým korzetem s volány a poseté kameny od Swarowského. Právě na nich dvojice spolupracovala nejdéle.

magazin.cz

"Se Zuzkou jsme se naštěstí na všem dohodli úplně v pohodě. Vše jsme začali řešit už na samotné soutěži Miss ČR, z toho jsme pak dále vycházeli. Finálové šaty byly samozřejmě nejdůležitější, takže na nich jsme si nechali extra záležet. Teď už dolaďujeme jen poslední úpravy. Snad se budou líbit," svěřil se se svým přáním návrhář, pro kterého to není poprvé, co navrhuje šaty pro soutěž Miss World.

magazin.cz

"Loni jsme stejně řešili šaty i pro Katku Sokolovou, takže pro mě to není první zkušenost. Celé to vlastně vychází z toho, že jsem oblékal finalistky Miss ČR a ve smlouvě mám dané, že musím vytvořit i šaty pro soutěž Miss World," prozradil Klír.

magazin.cz

Slavnostní finále, na kterém se rodačka z Karviné předvede v jednotlivých róbách, vypukne 13. prosince. Po Taťáně Kuchařové se Zuzana Jandová pokusí získat druhou korunku Miss World.

Vedle bílé róby oblékne také černé šaty, které měla na sobě při soutěži Miss ČR, a zlaté šaty přepásané páskem. A k nim vysoké, extravagantní kozačky. Na letiště se přijde se Zuzanou rozloučit i nový ředitel Miss ČR Jiří Adamec.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 454