Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kateřina Herčíková / foto: Korzo

Módní patrola: rozvlněné celebrity

V další várce účesů našich VIP máme zacíleno na dámy, které své hlavičky zkrášlily vlnkami. Ať už přírodními, nebo uměle vytvořenými. Která to u vás vyhraje?

Mahulena Bočanová
Hodnocení:
60 %

Mahulena svou exotickou krásou doslova vyčuhuje z davu. Svůj netradiční vzhled umí podpořit správným oblečením i výraznými šperky. Co se účesu týče, je spíše konzervativní. Už léta své kvalitní rovné vlasy nechává zastřihávat do rovna a uprostřed hlavy si češe pěšinku. Tentokrát se rozhodla doslova pro odvaz a vylepšila se loknami. Zajímavé, ale k Mahuleně to nějak nesedí.

magazin.cz


Kateřina Herčíková
Hodnocení:
90 %

Po Kateřině se slehla zem, když už se ale na veřejnosti objeví, stojí to za to. Naposledy se zkrášlila šik krátkým účesem, který je navíc variabilní. Sluší jí nejen vyfoukaný do hladka, ale i koketně zvlněný. Tvrdé černé líčení je na první pohled šokující, ale na druhý pohled bych si dovolila tvrdit, že odvážným štěstí přeje.

magazin.cz


Petra Janů
Hodnocení:
50 %

Petra už vyzkoušela ledacos – na hlavě měla snad celé spektrum barev a kudrlinky všech velikostí. Tento účes se jí povedl tak na půl. Střih je fajn a k naturelu zpěvačky sedí. Barva je ale příšerná tím, jak vypadá uměle. Co se barev týče, nosí se přirozenost, která, ať si každý říká co chce, sluší nejvíce.

magazin.cz

Jitka Zelenková
Hodnocení:
90 %

Jitka má ten typ vlasů, který by si dobrovolně nepřál nikdo. Léta nosila své drobně vlnité vlasy hodně krátké, aby se vyhnula kedlubnoidnímu vzhledu – moc to nepomáhalo… Před časem ale konečně potkala kadeřnici, která své práci rozumí. Ta jí doporučila, aby si vlasy nechala narůst a zatěžkala je speciálními přípravky. Výsledek je parádní.

magazin.cz


Zuzana Rosáková
Hodnocení:
95 %

Starší dcera moderátora Jana Rosáka se pyšní krásnými dlouhými vlasy. Jednoduché velké vlny jim dodaly objem a příjemnou neupravenost. Skvělý je i drobounký melír. Přesně podle posledního vlasového hitu – melír musí vypadat naprosto přirozeně, kadeřníci by si měli s barvami pohrát a nebýt líní vám na hlavě vytvořit desítky a desítky různobarevných pramenů.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 243