Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Karolina Kurkova / foto: Shutterstock

Kam se ztratil pupík Karolíny Kurkové?

Karolína Kurková je sexy modelka, Češka, o níž se perou světové módní firmy. Naposledy předváděla pro Victoria's Secret její luxusní spodní prádlo. Karolína má vše, co má modelka mít. Kromě pupíku…

Při fotografování všichni přihlížející vždy žasnou nad jejím chybějícím pupíkem. Třeba když o víkendu ukazovala Karolína své nádherné křivky během focení v Miami, kupodivu to nebyl ani zadeček nebo ňadra či jiné oblinky, co zaujalo všechny okolo. Nejvíc je samozřejmě zajímal její pupík. Tedy místo, kde by pupík měl být. 

 
magazin.cz

Přimalovávají jiné pupíky

Střed bříška téhle české blondýnky v malilinkatých bílých bikinách přivedl všechny kolemstojící pozorovatele v úžas. Nebylo to poprvé, kdy lidi takto šokovala a iritovala. List Daily Mail uvádí, že podle insidera z módní branže podobný problém často řeší různé časopisy a katalogy. Na fotky musejí běžně z příkazu svých šéfů ztracený pupík domalovávat.

 

„Karolínino tělo je nádherné, ale její pupík je prostě divný a úplně jiný než ostatní,“ citoval britský deník zdroj z módního průmyslu. „Na fotkách prostě ten pupík není, takže jsme nafotili kolekci pupíkových fotek v nejrůznějších pozicích a z nich si pak vybíráme, který jí ve Photoshopu přimalujeme.“

magazin.cz

magazin.cz

 

Pokud Kurková nechtěla svůj podivný pupík ukazovat lidem, prostě na předváděcím molu nenosila nic s odhaleným pupíkem. Ve chvíli, kdy začala předvádět pro firmu prodávající spodní prádlo, už její zvláštní pupík-nepupík veřejnosti prostě nemohl uniknout.

  

Je v kurzu i bez pupíku

Na módních přehlídkách spodního prádla Victoria's Secret se vedle bezpupíkové Kurkové objevují takové hvězdy jako Heidi Klum či nová láska krasavce Orlanda Blooma Australanka Miranda Kerr.

 

Karolína, která předvádí i pro salóny Yves Saint Laurent, Ralph Lauren, Oscar de la Renta, Chanel a Balenciaga, zůstává jednou z nejvyhledávanějších modelek. A to i přes zmíněný „hendikep“.

magazin.cz

 

Její obdivovatelé a fanoušci - fotograf Mario Testino, designer Marc Jacobs a editorka časopisu Vogue Anna Wintour - Karolíně věští stále velkou a zářnou budoucnost, vidí ji klidně i na trůnu pro příští nejpopulárnější supermodelku světa.

 

Samotná Kurková je ráda, že její popularita neklesá ani v nejmenším a doufá, že by mohla prorazit i coby herečka. Už si i trochu zahrála, když dostala menší roli v akčním filmu G. I. Joe, který by se měl objevit v kinech příští rok.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 736