Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Módní patrola: make-up celebrit, sluší jim?

Pětice následujících dam patří do té části populace, kterou vzhled živí. Všechny se nějakým způsobem snaží prosadit v šoubyznysu a k tomu jim má posloužit i jejich tvář. Umí s ní pracovat, podpořit přednosti a zakrýt nedostat

Dominika Mesárošová
Hodnocení:
85 %

Tahle mladinká sexbomba na to šla zostra. Coby ještě náctiletá podstoupila první zvětšení svého poprsí a nedávno si hrudník nechala přifouknout znovu. K image playmate patří také dlouhé napletené blond vlasy, které Dominika také vlastnila, ale nedávno shodila, a přehnaný make-up.

Ten naštěstí tato začínající hvězdička ještě do svého repertoáru nezařadila. Oči zvýraznila zlato-oranžovými stíny a jednou vrstvou řasenky. Na rty (nezdají se vám na sexbombu úzké?) trocha lesku a je to.

magazin.cz

Agáta Hanychová
Hodnocení:
95 %

Agáta bez výrazného líčení nevychází z domu, to by přece neudělala žádná hvězda, ne? Dlužno dodat, že se líčit dokáže i během řízení a výsledek je vždy skvělý. Ví, co jí sekne, jaké barvy její obličej unese.

Vždy se zaměřuje hlavně na oči, které ještě více zvýrazňuje nalepením umělých řas. Vzhledem k tomu, jaké množství večírků týdně zvládne, na tom není nic špatného, k dennímu líčení je lepení řas ale skoro nevhodné.

magazin.cz


Andrea Verešová
Hodnocení:
80 %

Andrea má krásný souměrný obličej, a tak si může leccos dovolit. Tentokrát sáhla po tužce, se kterou orámovala celé oko a konce lehce protáhla a ještě tím zvýraznila mandlový tvar očí. Modré stíny ladí k jejím očím. Lícní kosti nezapomněla posypat trochou růžové tvářenky a na rty nanést lesk. Nelíbí se mi jen nová tmavší barva vlasů, která působí moc tvrdě.

magazin.cz


Dasha
Hodnocení:
75 %

Tahle mladá zpěvačka se téměř nelíčí, respektive líčí se tak, aby to vypadalo, že na sebe ani nesáhla. Její rysy jsou už tak výrazné, že není potřeba je ještě více zdůrazňovat, ale je trochu škoda si občas nezařádit.

K hnědým očím a hnědým vlasů nemusí dotyčná vždy použít i líčení ve stejném tónu. Slušet jí budou i barvičky do oranžova, do zlata, fialkové líčení a proč nezkusit i zelené stíny.

magazin.cz


Kateřina Brožová
Hodnocení:
75 %

Kateřina se takto líčí už léta. Výrazné líčení očí i rtů je jejím poznávacím znamením a možná bychom ji bez make-upu ani nepoznali... Vyumělkovanost k ní patří, i když už je to občas trochu stereotyp a neškodilo by občas zkusit změnu. Možná by rázem omládla o deset let. Za pokus to rozhodně stojí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 382