Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Hadašová / foto: Korzo

Celebrity s vlasy jako hřebíky. Sluší jim?

Pět krásek tentokrát spojuje stejná úprava vlasů, jejímž výsledkem je porost hlavy rovný jako hřebíky. Která celebrita dopadla v hodnocení módní patroly nejhůř a která je naopak za hvězdu? A co na to říkáte vy?

Michaela Maláčová
Hodnocení:
10 %

Michaela nikdy nebyla dech beroucí kráska, ale tímto účesem ztratila i tu trochu sexappealu, kterou měla. Extravagantní výtvor jí na hlavě sice vytvořil slovutný japonský kadeřník, ale… Trochu ho podezírám, že mu bývalá Miss nepadla do oka a on se jí chtěl jednoduše pomstít.

magazin.cz

Lucie Váchová
Hodnocení:
85 %
Lucie si nedávno nechala odvážně ztmavit své od přírody plavé vlasy. Nejistý krok jí vyšel a ona má od té doby nepopiratelný švih. Účes zvaný falešný culík je jednoduchý a slušivý, Lucce tedy rozhodně sekne.

magazin.cz

Sandra Pogodová
Hodnocení:
70 %
Ale jo… Sandra nejdříve shodila své téměř metrové vlasy a nechala si na hlavě vytvořit asymetrický účes. Ten sluší jen vlasovým modelkám a ještě navíc jen po tu dobu, kdy je fotograf zvěčňuje… Přísně střižené mikádo s prostřihanou ofinou Sandru každopádně omladilo.

magazin.cz


Lucie Hadašová
Hodnocení:
85 %
Lucka po svém vítězství v soutěži krásy přiznala, že je ve skutečnosti tmavovlasá. Platinový odstín jí ale překvapivě sekne a vypadá téměř přirozeně. Modelka si vlasy nechala nedávno zahustit pár prameny, které jí přidaly i nějaký ten centimetr délky.

magazin.cz


Lucie Vondráčková
Hodnocení:
90 %
Lucie si po pár letech experimentů s krátkým „rozcuchem“ nechala vlasy trochu narůst. Jemný tříbarevný melír dodal její vlasové ozdobě plasticitu. Prostřihaná patka zpěvačce sluší. Paráda!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 258