Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Kočky týdne: Angelina v bílé, Heidi v černé

Které modely z červeného koberce nás upoutaly nejvíce?

Hollywoodský pár číslo 1 - Brad Pitt a Angelina Jolie se nechali vidět v New Orleans na premiéře filmu Podivný případ Benjamina Buttona, v němž mužnější polovina páru ztvárnila hlavní roli..

Angelina se pro tuto příležitost vyfikla do bílých upnutých šatů značky L'Wren Scott, k nim si obula elegantní lodičky odpovídající barvy a svůj hvězdný look doplnila rudou rtěnkou.

Brad za ní v eleganci nezaostával ve svém tmavém obleku, ale největší pozornost přitáhl jeho nový knírek. O něm pak hollywoodský krasavec prohlásil, že si myslí, že jejich móda by se měla vrátit, že knírky jsou nedoceněné...

magazin.cz
magazin.cz

Slet krasvic
O pár set kilometrů severněji, na newyorské Lexington Avenue, se konala jiná velká událost. Za přítomnosti svých krásných modelek tu firma Victoria's Secret otevírala nový obchod.

Zde zase upoutala největší pozornost přední modelka Heidi Klum, a to hlavně díky svým černým mikrošatičkám.

Na večírku pochopitelně nechyběly ani Marisa Miller, Sharen Turney, Miranda Kerr, Karolína Kurková, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio a Selita Ebanks.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 236