Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

Victoria navrhuje šaty vhodné k čůrání

Módní ikona Victoria Beckham, která v nedávné době představila již svou druhou kolekci luxusního dámského oblečení, prý chystá malou módní revoluci.

Chce totiž navrhovat šaty, s kterými si jejich majitelka dojde jednoduše na záchod bez toho, aby se počůrala při jejich složitém svlékání.

 

"Vím, jak mají vypadat nádherné a zároveň pohodlné a dobře padnoucí šaty, v kterých žena neprožívá horor, když se jí chce na toaletu," uvedla vyhublá diva Victoria.

 

Měla tisíce šatů
Dříve, než jdou její šaty do prodeje, Victoria dle svých slov všechny osobně vyzkouší a chvíli nosí, aby vychytala jejich případné chyby, jako jsou třeba špatně padnoucí korzet nebo nekvalitní zipy.


"Za ta léta v showbyznysu jsem měla na sobě tisíce šatů, takže přesně vím, co od nich požaduji. V každém případě musí mít kvalitní dvoucestný zip tak, aby se daly přetahovat přes hlavu, stejně jako do nich vstupovat," uvedla bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls, zvaná Posh Spice.


Pokud jsou šaty kvalitně ušité, pak podle Victorie není problém chodit i během galavečerů bez problému na toaletu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 242