Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Nejvychytanější podprsenky světa

Mají nápad, hlídají vás, mohou vám zachránit i život. Často jsou geniální… Podprsenky, které vážně stojí za to!

1. Neprůstřelný model

magazin.cz

Takové podprsenky prý fasují německé policistky místo neprůstřelných vestiček. I když vypadají úplně obyčejně, jsou vyztuženy kovy a plastem tak, aby ženy zákona chránily před případnými střelami. Nemají normální zapínání - žádné knoflíčky ani přezky ani očka, navlékají se přes hlavu.

 
2. Luxus za 6,5 mega. Dolarů…

Loni firma Victoria’s Secret představila na trhu svou první podprsenku, jejíž cena se vyšplhala na milióny dolarů. Fantasy Bra si ale ještě nikdo nekoupil. Výrobce to ale nezastavilo a letos na svět přišla další Fantasy Bra za 6,5 miliónů dolarů. Je na ní přes 2 000 diamantů. Ani tuhle si ale zatím nikdo nekoupil, firma přesto věří, že luxusní zboží si nakonec svého majitele najde.

 

3. Místo osobního trenéra

Cvičíte a chtěli byste si být jisti, že to děláte správně? Dá se to poznat podle srdečního tepu, měl by se pohybovat jen v určitých mezích. Sportovní podprsenka NuMetrex to za vás pohlídá, je plná senzorů a drátků, měří váš tep a výsledky odešle do počítače, takže hned víte, jak jste na tom. Dá se normálně prát a nejdražší verze stojí do 100 dolarů.  

 

4. Pozná, že máte raka

Tuhle chytrou podprsenku chtějí na trh dostat vědci z University of Bolton. Tedy zatím na ní pracují, ale v budoucnu by prý detekce rakoviny prsu mohla být stejně snadná, jako obléknout si ráno spodní prádlo. Právě v tom prádle by totiž tkvělo to kouzlo.


Profesor Elias Siores, který celý výzkum financuje, dodává: “Tahle podprsenka detekuje rakovinu dřív, než se vám dostane do těla, ale dokonce dokáže rozpoznat i účinnost léčby. Může pak vysílat varovné signály, buď vizuální nebo zvukové či obojí, jimiž upozorní na nutnou návštěvu lékaře. Použití takového zařízení bude rutina, na oblečení spodního prádla nezapomenete jako třeba na cvičení nebo lékařské prohlídky.“

 

Chytrá podprsenka má citlivý senzor, měřící teplotu v ňadrech a všechny abnormální teplotní změny, které mohou být způsobeny počínajícím rakovinným bujením. Data se pak sejdou v čipu, který všechny informace ještě profiltruje a speciální software zváží, zda je potřeba panikařit, či ne.

 
5. Spodní prádlo jako umění
V letošní jarní a letní kolekci spodního prádla firmy Lovers & Dragons pro La Perla se objevila skutečná umělecká díla. Třeba tahle kovová ornamentová podprsenka spojuje černou saténovou stuhou dva zlaté draky. Nejspíš nebude moc pohodlná a vlastně toho ani moc nepodrží a neschová, ale umění není od toho, aby bylo praktické.
 

6. Něco pro právničky a soudkyně

magazin.cz

Jury System Bra zkonstruovali Triumph International pro japonskou kampaň ohlašující nový právní systém, který byl v celé zemi zaveden 21. května letošního roku. Chudák spravedlnost. Je totiž slepá, takže se nemůže kochat pohledem na tyto váhy.  

 
7. Svítící model
S tímhle prádélkem se nikdy neztratíte, a to ani v úplné tmě. Nejvíc vám to bude slušet kolem vánoc, protože na každém ňadru svítí jedna sněhová vločka. Přesto je nejlepší vzít si něco alespoň lehce průhledného, aby se podprsenka trochu prosazovala a vločky problikávaly ven.
 

8. Podprsenka s klávesnicí – rozkoš pro toho, kdo na ní píše

magazin.cz

To je další japonská vymyšlenost. Společnost Angel Kitty vyrobila tuhle podprsenku, která funguje zároveň jako USB klávesnice obtažená kolem ňader. Klávesnice je ze silikonu a existuje ve všech velikostech, prý i něco ala Pamela Anderson.
 

Ještě dva další podprsenkové tipy:

Zaprvé tu máme kabelku na podprsenky. Přesně padne a spodní prádlo je v bezpečí i na cestách. No, upřímně řečeno, nedovedu si představit, že by v tomhle někdo skutečně své spodní prádlo nosil či vozil, ale na výše popsané modely je to možná nezbytnost.

magazin.cz

 

Zadruhé je tu podprsenkový ochranný prací box, do kterého vložíte své spodní prádlo, aby se nepoškodilo v pračce nebo aby naopak nepoškodilo pračku samotnou třeba zlomenou kosticí. K boxu patří i podprsenkové miminko, které vložíte do košíčků, aby si i při praní stále udržely svůj tvar.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 327