Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kočka na Silvestra? Začněte už teď!

Abyste byly na silvestrovské party za hvězdu, musíte do přípravy investovat trochu času. S něčím je třeba začít již nyní!

Zbývá zhruba 14 dní do Nového roku a vy už určitě máte bohaté plány na tento jedinečný večer. Silvestr na horách se hodí spíše na pánskou jízdu nebo pro starší členy rodiny. Pro holky a zamilované páry je nejlepší nějaká bujará oslava v kruhu přátel třeba v oblíbeném klubu.

Začněte tedy s přípravou už nyní, ať na této události doslova zazáříte a následující rok ať se v duchu této bouřlivé oslavy jen leskne a hýří pozitivními barvami.

Nezanedbejte přípravu
Pokud nemáte nic na sebe, stačí vybrat oblíbené džíny, které hezky vykreslí váš zadeček. Dejte si pozor hlavně na velikost kapes, pro velké pozadí malé kapsy, pro malé a nevýrazné pozadí se hodí velké kapsy s nějakými aplikacemi, které ze zadečku vytvoří přímo magnet pro oči.

Džíny podle vašeho stylu doplňte vhodnou obuví a kupte si nějaký pěkný topík. To vše byste měly stihnout do Vánoc, protože pak je spousta obchodů omezená dlouhými svátky a inventurami.

Pokračujte péčí o tělo. Je ten pravý čas na důkladný peeling a pravidelné nanášení samoopalovací krému, pokud samozřejmě nepreferujete „sýrový vzhled“. Na lehce bronzové kůži pak nádherně vynikne jak lesklý slavnostní topík, tak různé třpytky, které ve slavnostním líčení letos jednoznačně vedou.

Potěšte pleť vodou
Máte-li pocit, že vaše tělo není dokonalé, máte ještě 14 dní na to, se trochu omezit v jídle (ale nepřehánějte to), pravidelně pít a vypít hodně vody, abyste měly měkoučkou pleť. A každý večer podrobit své tělo ve sprše důkladné masáži problémových partií, aby se trošku ztratila celulitida.

Tu má mimochodem geneticky vrozenou 80 % všech žen na celém světě, není ovlivněná ani váhou ani pravidelným používáním drahé kosmetiky. Celulitida je totiž výsledkem speciálně uzpůsobeného ženského vaziva, které je přírodou předurčeno k plození dětí a musí být proto mnohem pružnější, tím pádem není na bříšku či stehnech příliš pevné.

Takže žádné strachy, nejste výjimka, výjimkou jsou spíš holky, které se s pomerančovou kůží nikdy nepotkaly.

Zkrátka, chcete-li se rozloučit se starým rokem a přivítat ten nový jako nejkrásnější ze všech, začněte hned dnes.

Brzy vám přineseme další rady pro silvestrovské případy!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 184