Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Hvězda na Silvestra! Poslední přípravy

Zítra je Silvestr, takže odpočívejte a věnujte se samy sobě a svému tělu, ať to zítra stojí za to!

Věnujte celý den jenom sobě a svému tělu. Spěte, jak nejdéle to půjde, abyste byly řádně odpočinuté a čerstvé. Pořiďte si nějaký čaj nebo jiný přípravek na odvodnění, protože voda přidává kila a můžete se pak cítit otekle a nepříjemně. Celý den jezte zdravě, ale zajistěte si dostatečný přísun energie, abyste nebyly vyčerpané hlady a unavené.

Koupel je základ
Na večer si můžete dopřát dlouhou koupel nejlépe s nějakým olejem, po kterém bude pokožka celého těla krásně hydratovaná. Opět pořádně obruště chodila skleněnou pemzou a naneste změkčující přípravek.

Oholte nohy, případně pokud máte radši epilátor, pak po nahřátí ve vaně epilace méně bolí. Po odstranění chloupků naneste na kůži nějaký pečující, hydratační a především antiseptický prostředek, aby se vám nevytvořily na holených místech pupínky.

Den předem už nenanášejte samoopalovací krém, když totiž jeden příliš chce, stávají se pak ty největší nepříjemnosti.

Nehtíky se musí třpytit
Večer před je ten správný čas, kdy se věnovat i řádné manikúře. Opilujte nehty na rukou i nohou do požadovaného tvaru, naneste podkladový lak, poté aplikujte lak barevný, pokud budete lakovat ruce i nohy, doporučujeme stejnou barvu. Opravdu in jsou letos laky se třpytkami. V Sephoře najdete dokonce třpytivé samolepky na celý nehet.

Pokud tedy nejste geniální manikérka, můžete si pomoci touhle malou falší. Po zaschnutí laku naneste svrchní bezbarvý, například Top Coat od Miss Sporty, aby se vám barvička neoloupala. Celá tato procedura zabere mnoho času, proto není od věci pečlivě se jí věnovat už den předem.

Večer, před ulehnutím, namažte ruce i chodidla hutným krémem, oblékněte bavlněné rukavice a ponožky a nechte přípravky působit přes noc.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 188