Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Aneta Langerová / foto: Korzo

Celebrity v hučkách. Co vy na to?

Zima je v plném proudu, a tak je nezbytné se před ní chránit. Pokrývky hlavy by ale měly splňovat nejen praktické požadavky, ale také estetické.

Pozor! U čepic, klobouků, baretů, bekovek, kulichů, kšiltovek a dalších platí dvakrát pravidlo, že je potřeba doplněk poctivě před koupí vyzkoušet. Ne každá čapka z nás totiž udělá krasavici nejkrásnější.


Kateřina Herčíková
Hodnocení: 100 %

Kateřina si ráda hraje zejména s módními doplňky. S pokrývkou hlavy ji vidím poprvé v životě a musím říct, že mě velmi mile překvapila. Klobouk klasického tvaru sluší jejímu mikádu a hlavně tvaru obličeje. Kabát zajímavého střihu je další trefou do černého.

magazin.cz


Helena Houdová
Hodnocení: 100 %

Pánský klobouk si na hlavu posadí málokterá parádnice, a to je škoda – mohly by totiž vypadat stejně šik jako čerstvá maminka Helena. Ta teď působí tak žensky, že z ní stejně pánský doplněk chlapa neudělá…

magazin.cz


Jirka Korn
Hodnocení: 95 %

Někteří z vás si to asi nebudou pamatovat, ale Jirka svého času nosil prořídlé háro téměř na ramena a navíc měl na něm trvalou! Tyhle doby jsou naštěstí už dávno pryč a Jiří svou holou hlavu raději maskuje slušivými čapkami. Kšiltovka značky, které je Jirka tváří, patří ke klasice a sluší téměř všem.

magazin.cz


Aneta Langerová
Hodnocení: 90 %

Aneta oslavila své nedávné narozeniny v pánském klobouku se spokojeným úsměvem na tváři. Obojí jí sluší, takže já nemám připomínek. Paráda!

magazin.cz


Gábina Partyšová
Hodnocení: 60 %

Letos letí barety, což Gábina zřejmě ví. Bohužel ale sáhla po baretu, který střihem připomíná ohavné čepice ze začátku devadesátých let a navíc mám pocit, že jí je krapet velký.

magazin.cz


Petra Černocká
Hodnocení: 75 %

Petra si libuje v mladistvé módě. Barety sice s oblibou nosí naše babičky, ale ten Petřin je přece jen trochu jiný a rozhodně jí pár let ubral. Mohla si jen trochu pečlivěji upravit vlasy, na které díky pokrývce hlavy ještě více upozornila.

magazin.cz


Bára Štěpánová
Hodnocení: 40 %

Podle mého - kdyby Bára jen trochu chtěla, mohla by ze sebe vykouzlit pohlednou ženu. Evidentně jí ale záleží na opaku a jejím jediným cílem je šokovat své okolí. Háčkovaná hučka sluší ženám s výrazným obličejem, který unese nehezkou pokrývku hlavy. A k těm Bára bohužel nepatří…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 404