Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Aichmajerová / foto: Korzo

Módní patrola: copatá Eva Aichmajerová

Pět dam v následující módní patrole spojuje jediné – všechny si sáhly do účesu. Udělaly dobře, co myslíte?

Eva Aichmajerová
Hodnocení: 60 %

Eva se jako jiné nedočkavé krásky rozhodla, že si své vlasy nechá prodloužit a dosáhne tak kýžené délky za pár hodin a ne let. Ženy matou umělými řasami, nehty, prsy… tak proč ne vlasy? Cop by byl jistě dobrý nápad, ale uznejte sami, že přechod mezi pravými vlasy a náhražkou se tak ještě více zvýraznil a rozhodně to není nic hezkého.

magazin.cz


Iveta Bartošová
Hodnocení: 70 %

Iveta je pověstná svými podivnými pokusy o změnu image. Jelikož má většinou své vlastní vlasy dosti krátké a i přesto se rozhodne pro umělé prameny, které si nechá dát třeba jen do týla, je výsledek téměř pokaždé otřesný. Úprava účesu, která je vidět na této fotografii, se ale zpěvačce vcelku povedla a docela jí sluší.

magazin.cz


Eva Holubová
Hodnocení: 70 %

Tato paní herečka rozhodně nevlastní tuctový obličej, což v jejím případě není nikterak důležité. Eva má neobyčejné charisma a hlavně herecký talent, a to se v jejím případě počítá. Její culík je přesně ten typ, který si žena udělá, když nemá na žádnou složitější úpravu účes čas nebo chuť.

magazin.cz


Olga Lounová
Hodnocení: 20 %

A sakra! Tak tahle to dopadá, když se někdo snaží až moc a nemá na to! A tím samozřejmě nemyslím, že by neměla finance, Olga nemá vkus, talent, nápad, prostě nic. Oblečení v této patrole nekomentuji, stejně není co, jelikož to, co vidím, je jednoduše katastrofa. Culík dobrý, ale přerostlá neslušivá ofina ne. Tady bych radila svléknout a ostříhat a začít znovu.

magazin.cz


Dáda Patrasová
Hodnocení: 60 %

Dáda se tak moc snaží ještě na nějaký ten rok zahnat stáří někam do daleka, ale ono to nejde dělat donekonečna… Někdy je lepší nad stárnutím mávnout rukou a vzhled potom minimálně nebude tak křečovitý. Dáda nosila léta ten samý účes, nedávno si vlasy nechala dost zkrátit a prostříhat hustou ofinu. Tohle je trochu krok zpátky, dlouhý příčesek vypadá lacině, ofinka uprostřed kulatému obličeji nesvědčí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 255