Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Marta Issová / foto: Korzo

Módní patrola: je šedá sexy?

Neprávem opomíjenou barvou je bez debat šedá. Tahle nádherná barva, která je sexy, sluší všem a hodí se ke všemu, by se měla objevit v každém šatníku. Jak s ní naložily celebrity?

Zuzana Belohorcová
Hodnocení: 75 %

Zuzka šedé melírované triko doplnila o hodinky se stříbrným páskem a kabelkou ze stejného materiálu. Taková kombinace se sama nabízí a rozhodně vypadá skvěle. Zuzaně bych vytkla bílé náušnice dohromady s černým náhrdelníkem, se zbytkem outfitu oba doplňky neladí a vypadají rušivě.

magazin.cz


Lucie Vondráčková
Hodnocení: 80 %

Zelený rozevlátý top se Lucce povedl, výrazné přívěšek na řetízku v podobě srdce také. Šedá barva džínů není tak tradiční, což je trochu škoda, jelikož jde o barvu, která se dá zkombinovat s jakoukoli jinou.

magazin.cz


Mahulena Bočanová
Hodnocení: 85 %

Olala! Mahulenin šedý kalhotový kostým je bezkonkurenční. Skvěle jí padne a vyloženě sluší. Jsem jen trochu v rozpacích z vykukujícího bříška, ale na druhou stranu, proč ne? Černá Diorka s širokým uchem se ale k modelu nehodí, velké psaníčko by vypadalo mnohem lépe.

magazin.cz


Marta Issová
Hodnocení: 90 %

Marta si libuje v extravagantních modelech Denisy Nové, které si obléká hlavně ke zvláštním příležitostem. V civilu dává přednost pohodlí a sportovní módě. V tomto případě se opět potvrdilo, že šedou lze kombinovat s jakoukoli barvou. Zelná mikča je mňam!

magazin.cz


Elisavet Charalambidu
Hodnocení: 65 %

Elisavet svůj model trochu překombinovala. Šedé úpletové šaty rozhodně neměla oblékat se sportovní mikinou. Asi ji inspirovala společná barva těchto kousků, ale to není záruka bezchybného vzhledu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 256