Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Hadašová / foto: Korzo

Módní patrola: silikony v černé

Pět dam, které byly podrobeny přísnému posudku módní policistky, vsadilo na barvu všech barev, a to černou. Jak to dopadlo?

Helena Vondráčková
Hodnocení: 90 %

Ruku na srdce, která z vašich babiček vypadá tak dobře jako Helena!? Zpěvačka ví, že má stále co nabídnout a tak také vesele činí a užívá si to. Černé šaty zajímavého střihu její postavě sluší (dlužno dodat, že silikony vaše babičky asi převážně nevlastní, a tak si ani nemohou dovolit vyrazit mezi lidi bez podprsenky…).

Nepochválím jen účes, vlasy volají po odbarvení a střih po preciznější úpravě…

magazin.cz


Tereza Zimová
Hodnocení: 95 %

Tereza je modelka a také soutěžící z jakési reality show, kde se dotyčné ucházely o srdce milionáře, kdybyste ji náhodou neznali... Podkasané minišaty bez ramínek si na sebe může vzít opravdu jen žena s dokonalou postavou. Tereza ukázkovou postavu bezesporu má a tak ji nezbývá než pochválit, že ji předvádí i svému okolí.

magazin.cz


Petra Janů
Hodnocení: 100 %

Petra se netají tím, že ji stojí nemalé úsilí, aby vypadala tak, jak vypadá. Černá barva navíc zeštíhluje, a tak ji zpěvačka ráda a často obléká. Výrazné šperky a červený lak na nehtech celku dodaly šmrnc. Super!

magazin.cz


Dominika Mesárošová
Hodnocení: 85 %

Černé elegantní šaty Dominice sluší o mnoho víc než ordinérní modely. Mnohem lépe také vypadá i do hladka vyfoukaný účes vytvořený bez umělých pramenů. Dekolt sice zdobí dva balóny, ale drobný blyštivý šperk by ničemu neublížil.

magazin.cz


Lucie Hadašová
Hodnocení: 95 %

Lucka si asi řekla, že když už černá tak od hlavy až k patě. Šatičky se saténovými rukávky jsou nádherné. Černé neprůhledné punčochy jsou stále v kurzu, což platí i o převysokých kozačkách.

magazin.cz


A malý kvíz na závěr. Uhádnete, která z hodnocených dam nemá silikony?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 345