Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Šárka Vaňková / foto: Korzo

Módní patrola: hvězdy a make-up

Make-up by měl být pomyslnou tečkou za každým do posledního detailu dotaženým outfitem. Ne každá žena se ale zvládá nalíčit tak, aby jí to slušelo.

Celebrity mají možnost nahlédnout pod ruce zkušeným vizážistům, a tak se podívejme, jestli něco odkoukaly.

Jana Doleželová
Hodnocení: 95 %

Jana je absolventkou profesionálního kurzu líčení a byla by ostuda, kdyby se tato Miss neuměla nalíčit. Její líčení bývá sice výraznější, ale i přesto působí přirozeně. Jelikož je hnědooká brunetka, používá především přírodní zemité odstíny.

magazin.cz


Zora Jandová
Hodnocení: 100 %

Zora má krásné kočičí oči, které doslova svítí z jejího obličeje. Lehce je orámovala tužkou a poprášila lesklými béžovými stíny. Výrazné lícní kosti celé přejela růžovou tvářenkou, která dodala jejímu obličeji zdravý mladistvý nádech. Paráda!

magazin.cz


Tereza Kerndlová
Hodnocení: 80 %

Tereza s novou deskou vyrukovala i s novou image. Učarovalo jí retro a šedesátá léta. Nosí teď tedy vysoko vyčesané dlouhé vlasy případně příčesky a drdoly. I líčení musí odpovídat době, která jí okouzlila, proto oči prodlužuje černými linkami, používá umělé řasy a matnou růžovou rtěnku.

magazin.cz


Štěpánka Duchková
Hodnocení: 95 %

Ženy s brýlemi ví o těžkostech líčení své. Respektive by měly make-up trochu přizpůsobit typu brýlí. Štěpánce její skla nikterak oči nedeformují a nemusí nijak složitě kouzlit. Fialkový nádech celého make-upu ladí s luxusní šálou a moderátorce moc sluší.

magazin.cz


Šárka Vaňková
Hodnocení: 95 %

Šárka se v tomto případě nalíčila více než u ní bývá obykle zvykem. Výsledek ale není nijak přehnaný a z Šárky udělal snad ještě větší kočku než ve skutečnosti je.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 297