Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Herzigová / foto: Korzo

Top krásky: která vám vyrazila dech?

Pět modelek, které se řadí mezi světově známé krásky, by mohlo v klidu udávat styl. Následovaly byste je?

Eva Herzigová
Hodnocení: 85 %

Evin rozpustilý model složený z úpletových šatů a kožené bundičky bude slušet nejen topmodelce, ale i nejedné z „obyčejných smrtelnic“. Civilnost tohoto modelu je příjemná. Stejně tak jako i uvolněná image Evy. Nejsem si jistá jen kabelkou, která, jestliže je z kůže, by měla mít stejnou barvu jako bunda.

magazin.cz


Tereza Maxová
Hodnocení: 100 %

Nechápu, jak to tahle ženská dělá, ale ona snad vypadá každý rok lépe a lépe! Úctyhodné! Top s efektním úvazem není nutné doplňovat čímkoliv jiným. Náramek na Terezině ruce není součást modelu, ale maskot její nadace.

magazin.cz


Daniela Peštová
Hodnocení: 100 %

Daniela aktuálně už potřetí prožívá nejkrásnější období v životě ženy. Její božská krása je tak ještě znásobena pocity, které jako nastávající maminka prožívá. Image tahle dáma už léta nemění, výstřelky jí jsou cizí a ani šperky a přehnané líčení k dokonalosti nepotřebuje. Jak jednoduché…

magazin.cz


Alena Šeredová
Hodnocení: 85 %

Alena zřejmě prožívá svůj sen. Kariéru modelky má v Itálii skvěle rozjetou, klofla prachatého fotbalistu, který je navíc fešák, porodila mu syna, kterého zbožňuje… Co víc si přát? Posmutnělý výraz v jejím obličeji je tedy spíše únava než cokoliv jiného. Alena je i bez úsměvu výstavní kočka.

magazin.cz


Adriana Sklenaříková
Hodnocení: 100 %

Adriana vypadá tak trochu jako ztělesnění antické bohyně. Je to ale sakra nespravedlnost, co? Jak může mít jedna ženská všechny části svého těla dokonalé? No nic, přejme jí to. Všimněte si, jak tahle dáma nechává vyniknout svou krásu v jednoduchém nadčasovém oblečení.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 283