Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Bílá / foto: Korzo

Módní patrola: vyšperkované celebrity

Šperky jsou pomyslnou třešinkou na dortu každého outfitu. Model dokážou povznést na módní Olymp, ale zároveň také srazit do horoucího pekla nevkusu. Jak se se zdobením popraly známé krásky?

Lucie Bílá
Hodnocení: 95 %

Lucie se nikdy netajila tím, že se jí líbí hlavně výrazné šperky. Vše začalo kily stříbra, které nosila na začátku kariéry. Později potřebovala světu dokázat, že umí být za dámu, ke které samozřejmě patří drobné brilianty. Teď se zdá, že se vrací ke kořenům a opět na sebe s chutí věší pořádné kusy. Tento je úžasný a k Lucii skvěle ladí.

magazin.cz


Jana Krausová
Hodnocení: 85 %

Sympatická herečka působí dívčím dojmem, i když všichni víme, že je máma dvou dospělých synů. Netradičný náhrdelník sedí k rozkošnému Janinu topu. Sundala bych jen řetízek, který měl být asi ukryt před zraky okolí, ale bohužel se nezadařilo.

magazin.cz


Petra Janů
Hodnocení: 50 %

Top posetý flitry je natolik výrazný, že by si zasloužil nechat samostatně vyniknout. Náhrdelník je jistě zajímavý, ale vhodný spíše k plesovým šatům. Náramek je zcela mimo mísu.

magazin.cz


Nikol Štíbrová
Hodnocení: 90 %

Mladým dámám sluší barvičky. Jsem moc ráda, že když už Nikol volila oblečení v černé barvě, tak se aspoň vyřádila při výběru šperků. Outfit záplava barevného čehosi pěkně rozsvítila.

magazin.cz


Lucie Vondráčková
Hodnocení: 85 %

Blyštivé kamínky letí a vůbec nevadí, když jsou jen ze skla. Lucka s křížkem sladila i jemnou čelenku posetou broušenými sklíčky. Druhý řetízek s přívěškem je navíc a Lucie si ho mohla odpustit.

magazin.cz


Helena Vondráčková
Hodnocení: 100 %

Jelikož má Helena kolem sebe šikovný tým lidí, nestává se, že by šlápla vedle. Její závěs plný zajímavých tvarů ladí s barvou roláku a zpěvačce prostě sluší. Paráda!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 184