Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zbraně, které nikdy nevystřelí

Pokud vás uhranul design střelných zbraní, ale nechcete z nich nikdy střílet, pak si můžete pořídit třeba pistolnické boty, lampu, vázu, tričko nebo třeba fén na vlasy.

Lampa pro pistolníky
Lampa k posteli od Philippe Starcka je skvělým bytovým doplňkem pro milovníky detektivek. Když si při tomto osvětlení budete číst o vraždách a násilí, jistě vám to případ osvětlí mnohem rychleji než obyčejná lampa.

Můžete ji sehnat také jako lampu stolní či stojací na zem. Všechny pistolnické lampy jsou odlité z olova a leštěné zlatem. Nestojí zrovna málo, postelové lampy koupíte v přepočtu za 18 000 korun, ty na zem ale už za víc než 50 000 korun.

 

magazin.cz

 
Pistolnická pánvička
Zbraně dnes vídáme na každém kroku a jsou už součástí našich životů. Jsou v každém filmu, jsou v každých zprávách, módě i designu, tak proč si je rovnou nedat i na talíř? Pistolnická pánvička funguje třeba jako lívanečník, když ale sem nalijete syrové vejce, máte nakonec pořádně drsnou snídani.

 

magazin.cz

 
Pistole do dámských hygitašek
I dámy mohou mít slabost pro střelné zbraně. Pokud jim ale vadí krev, mohou si pořídit jen pistolnický fén na vlasy. Když vás s ním uvidí kamarádky, možná se nejdřív leknou, pro milence a partnery to ale může být celkem afrodiziakum a vzrušující pohled.

Kdyby ne, alespoň se u fénování pobavíte.

 

magazin.cz

 
Když chcete, aby z vás šel strach
Chcete být drsní, ale zase ne moc? Pořiďte si trička, která mohou vystrašit jen na první pohled, ale potom pobaví.

Firma Atypyk vyrábí vtipná trička s obrázkem pistole za vaším pasem. Jenže zbraň je vážně jen obrázek, což rychle každému dojde, ale před tím se určitě nejdřív lekne. Držíme palce, snad vás nikdo nezastřelí v domnění, že jste nebezpečný zabiják, který po něm jde…

 

magazin.cz

 
Pistole místo podpatku
Tyhle pistolnické botičky od firmy Chanel nosí i Madonna. Měla je v New Yorku na slavnostním uvedení filmu “Filth and Wisdom”, ve kterém kontroverzní královna popu hraje. Mnohým sdružením proti násilí se tahle móda nelíbí.

Lyn Costello ze sdružení Matky proti násilí a agresi na adresu Madonny řekla: “Jsem znechucená tím, že tohle Madonna považuje za módu. Vždyť je taky matkou. Copak kolem sebe nevidí všechna ta úmrtí a šílenství, která způsobily právě střelné zbraně? Copak nečte noviny? Neví, že po celém světě umírají mladí lidé?“

Kreativní ředitel Chanelu Karl Lagerfeld si naopak myslí, že tahle móda je úplně v pohodě. Nemůžeme se přeci tvářit, že zbraně nejsou součástí našich životů.
 
magazin.cz


Porcelánový samopal

Tenhle neškodný kousek vyrobil umělec z amerického Seattlu Charles Krafft. Věnuje se původem holandskému modro-bílému malovanému porcelánu. Kromě samopalů má ve své sbírce třeba i podobně umělecky zpracované urny, granáty, torpéda nebo kanistry na biologické zbraně.
 
magazin.cz


Pistolnická váza

Jsou-li pro vás výrobky Charlese Kraffta moc umělecké, můžete si pořídit obyčejnější kousek z britské dílny Suck UK.

 

magazin.cz

 
 
 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 155