Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Madonna pro Louis Vuitton / foto: Louis Vuitton

Provokativní Madonna, vylepšená grafiky

I ženy s perfektní postavou jako Madonna se musejí uchylovat k zázrakům Photoshopu.

Zdá se, že čím je Madonna starší, tím má i větší potřebu odhalovat se. Zpěvačka, která se stala tváří luxusní značky Louis Vuitton, pro ní nafotila také pěkně odvážné fotky. Svou sportovní a štíhlou postavu oblékla do kalhotek s monogramem v provokativní póze. Rozvalené krásce na pohovce by málokdo hádal, že má tři děti a je jí 50 let.

magazin.cz

Protože doba okolo Vánoc nedělá žádnému tělu dobře, Madonnino nevyjímaje, únava a bledost válcuje každého, dostala zpěvačka ten nelepší dárek celebrit – Photoshop s šikovným grafikem, aby její vzhled trošku vylepšil. Díky retuši tak získala její pleť perfektní vzhled bez jakýchkoli známek stárnutí.

Aby nic nechybělo dokonalosti, doplnila kalhotky síťovanými punčochami a značkovou kabelu si zavěsila na podpatek.

V zelených šatech s třásněmi se loni dopustila módního zločinu a podle předních kritiků, šlo o jedno z největších faux pas roku 2008. Ovšem soudě podle reklamních fotek vzala zelené šaty na milost právě pro kampaň Louise Vuittona.

magazin.cz
magazin.cz

V dalším snímku nás diva přenese do zakouřeného salónu, jako vystřiženého z Divokého západu. Ani tyto šaty nejsou veřejnosti neznámé, naposledy je oblékla na večeři, kterou pořádal Gucci pro UNICEF v New Yorku.

magazin.cz

Na posledním snímku je popová královna oblečena do obepnuté vesty v černé a béžové barvě, kterou doplnila vínovými kalhoty s puntíky.

magazin.cz

Tato série fotek není její první kapaní pro Louise Vuittona. Minulý měsíc nafotila jinou sérii pro tuto značku spolu s fotografem Stevenem Meiselem, který byl také autorem skandálních snímků pro Madonninu knihu Sex z roku 1992

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 442