Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kateřina Konvalinka Průšová / foto: Korzo

Módní patrola: Sexy Míša Ochotská

Známé rčení o tom, že muži sice milují blondýny, ale nakonec si vezmou brunety, asi má něco do sebe. Každopádně o blondýnách se vždy mluvilo a mluví víc než o brunetách. Čím to je?

Dagmar Havlová
Hodnocení:
85 %

Herečka a bývalá první dáma se dopracovala od laciného vzhledu až k opravdové top eleganci. Jistě, svou roli v tom hrají peníze, kterých teď Dagmar jistě má dostatek, ale důležitým prvkem bylo i zrání způsobené přibývajícím věkem, kterého se Havlová zhostila s elegancí.

Podle mého teď vypadá mnohem lépe než před dvaceti třiceti lety. Na hlavě už měla různé odstíny od platinové až zrzavé. Tato barva působí velmi přirozeně a polodlouhý lehce zvlněný účes Dáše sekne.

magazin.cz


Leona Machálková
Hodnocení:
80 %

Před lety se Leona odhodlala k odvážnému kroku a svůj léta nezměněný účes radikálně změnila. Nechala si tehdy vytvořit hodě prostřihaný asymetrický účes. Vypadala v něm šmrncovně a možná jí i nějaký ten rok ubral. Změna vzhledu asi Leoně úplně nesedla, a tak se rychle vrátila k původnímu účesu. Docela škoda.

magazin.cz


Hana Mašlíková
Hodnocení:
95 %

Hančin účes jsem tu už před časem chválila, ale klidně to udělám znovu. Odvaha se lišit se totiž pochválit musí, zvlášť pokud mluvíme o modelce, která netradičním vzhledem riskuje, že přijde o kšefty. Hance risk vyšel a i ona sama potvrzuje, že se jí zakázky jen hrnou.

Samozřejmě to asi není kvůli účesu, ale spíš díky těm dvěma balónům, co má na hrudníku, ale co kdyby náhodou…

magazin.cz


Michaela Ochotská
Hodnocení
: 90 %

Možná jsme svědky vzniku nové hvězdy na poli českého šoubyznysu. Záleží jen na tom, jak moc bude chtít opouštět kvůli pracovním povinnostem svého novorozeného syna Lucie Borhyová. Pokud totiž nebude zas až tak toužit po návratu na obrazovku, je možné, že se tam Míša usadí a jen tak se nehne. Uvidíme.

Tato sympatická a sexy kráska s vlasy nijak neexperimentuje, hladký účes ze stejně dlouhých vlasů je nenáročný na údržbu a slušivý.

magazin.cz


Kateřina Konvalinka Průšová
Hodnocení
: 65 %

Vyhlášení kadeřníci hlásí, že tuto sezónu letí jakoby ledabyle zvlněné vlasy, kde se jednotlivé kudrny sobě nepodobají jako vejce vejci. Takovýto účes nosí například sestry Olsenovy nebo Kate Moss. Kateřina nemohla zaostat a pyšní se trendy účesem také. Což o to, sluší jí, ale celkový dojem kazí tvrdé líčení, které jí rozhodně nesluší.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 162