Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Agáta Hanychová

Hanychová hledá modelky. Staň se jí ty!

Stát se profesionálním modelem nebo modelkou nebylo ještě nikdy snazší. Ve spolupráci s Líbímseti.cz se v pátek 16. ledna v discoclubu Pacha uskuteční casting modelek a modelů do agentury AGATAMODELS.

Všechno odstartuje ve 13:00 a pokud se vám podaří úspěšně proklouznout castingem, čeká na Vás o týden později kurz, na jehož konci z vás bude profesionální model(ka). Pokud tajně sníte o kariéře na molu je tohle jedinečná příležitost, jak si svůj sen splnit.

magazin.cz

Budoucí modelky a modely AGATAMODELS bude dokonce školit i Veronika Žilková–Stropnická, která má na starosti mediální průpravu. Samozřejmě nebude chybět cvičení catwalk (profi chůze) či focení booku. Navíc tahle paráda bude zakončena módní přehlídkou.

To všechno - jak jinak - pod dohledem dámy nejpovolanější, a to Agáty Hanychové.

magazin.cz

Přeměřte se
Pokud se rozhodnete v pátek na casting vyrazit, ještě čapněte do ruky metr a zkuste se přeměřit. Vstupní požadavky jsou totiž výška minimálně 170 cm pro modelky (167 cm pro fotomodelky) a 177 cm pro modely.

magazin.cz

Jestli i tohle klapne, pak už si s sebou přibalte jenom boty na vysokém podpatku, dvoudílné plavky a pokud máte, tak i book nebo fotografie obličeje a postavy. Pánům postačí jen book nebo fotografie, dvoudílné plavky, pro tentokrát, mohou nechat doma :-)

A ještě nutno dodat, že pokud páteční casting prostě nemáte šanci stihnout, nemusíte zoufat. Ve spolupráci s Líbímseti.cz už se chystá další hledání nových tváří, které se tentokrát přesune do Líbímseti clubu (www.libimseticlub.cz) v Liberci.

Všem zájemcům přejeme hodně štěstí.

AGATAMODELS s. r. o.
www.agatamodels.com

CASTING
Místo: 16. 1. 2009 Discoclub Pacha, ul. 5. Května, Praha
(u kongresového centra, metro C stanice Vyšehrad)
Čas: 13.00 – 18.00 hod

Při zájmu o bližší info pište agatamodels@seznam.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 739