Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Matrjoška? Nikoli, šikézní kabelka!

Opravdu skvělý nápad je tato kabelka pocházející od světově proslulé módní značky Chanel.

Zpěvačka Lily Allen se objevila s opravdu rozkošným módním doplňkem! Na zápěstí si navlékla místo obligátní  tašky známou panenku-matrjošku, která sama je kabelkou. Tento nápad pochází od designérů Chanel.

magazin.cz

Lily se s novým doplňkem vyrazila pochlubit do nočních ulic Londýna. Musíme uznat, že i jinak si na sobě nechala záležet. Oblékla si kabát od Givenchyho, černé šaty stejně jako kabelka jsou z dílny Chanel. Outfit doplnila lodičkami s vysokými podpatky Christian Louboutin.

Kabelka v podobě slavné ruské panenky se dostane na trh nejdříve v létě letošního roku a bude stát okolo sedmi a půl tisíce korun.

magazin.cz

Všechna tato paráda byla určena k večeři v restaraci Nobu, kam šla s kamarádkou, britskou televizní hlasatelkou Miquitou Oliver. Později si zaskočily na skleničku do klubu The Groucho v Soho.

Co ještě nového u Lily? Zdá se, že se rozešla se svým přítelem, pětačyřicetiletým Jayem Joplingem, se kterým se ještě nedávno vášnivě objímali na karibských plážích. Zdroje tvrdí, že ho opustila kvůli věkovému rozdílu a pracovní vytíženosti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 315