Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Bosworth / foto: Splash

Kate Bosworth oblečená v zipech

Herečka a modelka Kate Bosworth na sebe na nedávné charitativní akci strhla veškerou pozornost. Každý totiž obdivoval její šaty. Ty byly celé pošité zdrhovadly.

Teď by mohla přijít na řadu trocha teorie. Podle otevřené encyklopedie Wikipedie je zip zařízení sloužící ke spojování dvou částí dohromady. Má kromě použití na oblečení i mnoho dalších možností využití – na batozích, kufrech, botách, sportovním vybavení atd.

Zip se skládá ze tří částí, z jezdce a dvou ozubených pásů, které do sebe zapadají. Pásy jsou složené ze speciálních zubů, jež jsou na konci zahnuté, což umožňuje jejich spojení. Zip v podobě, ve kterého ho známe, spatřil světlo světa v roce 1913 a jeho tvůrcem byl Gideon Sundback, Švéd žijící v Kanadě. Tak konec suché teorie a zpět ke krásné Kate.

magazin.cz

Kate svým modelem dokázala, že zip nemusí být jen praktickou částí oděvu, ale že ho může i zdobit.

magazin.cz

Mladá herečka se konečně vzpamatovala z rozchodu s hercem Orlando Bloomem, což je patrné na její postavě, která získala ženské tvary.

Dříve totiž hrozilo, že se Kate díky své extrémní štíhlosti vypaří ze světa. Nedokázala prý díky truchlení po nevydařeném vztahu do sebe vpravit ani sousto, teď už je ale asi vše opět v pořádku a Kate se může na své okolí opět šťastně usmívat.

Zajímavostí je, že Kate Bosworth se narodila s rozdílnou barvou očí, tato výlučnost se nazývá heterochromie. Kate má pravé oko hnědé a levé modré.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 162