Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Adriana Lima / foto: Egotastic!

Adriana Lima: nejvíc sexy panna světa

Brazilka z první ligy modelek Adriana Lima často ukazuje své nádherné tělo. Díky tomu si ostatně ročně přijde na milióny dolarů. Loni bylo těch miliónů devět, a pak prý že je krize…

Adriana se narodila před sedmadvaceti lety ve městě Salvadoru, v severovýchodní části Brazílie. Otce příliš nepoznala, od rodiny odešel, když měla šest měsíců a o malou Adrianu se příliš nezajímal. Budoucí supermodelka tak převážnou část života strávila s matkou, místní sociální pracovnicí.

magazin.cz

magazin.cz

 

Americký sen po brazilsku

Modelka vyrůstala jako jedináček, ale díky otcovu druhému manželství má i dva nevlastní bratry ve věku osm a dvanáct let. Adrianina kariéra připomíná americký sen. Je to klasická pohádka o dívce, která pochází z chudé rodiny, opustí svou zemi a odejde do velkého světa vydělat velké peníze… Přesně tohle na brazilskou krásku sedí.

magazin.cz

 

Všechno to začalo v patnácti. K modelingu se přitom dostala náhodou, nikdy ani nepomyslela na to, že by se mohla předvádět na molech. Do první soutěže se přihlásila jen proto, aby tam její kamarádka nešla sama. Obě poslaly své fotografie a Adriana okamžitě zaujala.

magazin.cz

magazin.cz

 

Právě v patnácti vyhrála modelingovou soutěž Brazilská supermodelka, v celosvětovém finále pak skončila druhá. O tři roky později už v New Yorku podepsala smlouvu s agenturou Elite Model. Brzy se začaly hrnout zakázky, nesčetněkrát se objevila ve Vogue a dalších módních časopisech. Předváděla pro velká jména módní branže včetně Armaniho, Christiana Lacroixe či Ralpha Laurena.

 
Mezi anděly

A pak už se prakticky nezastavila, její kariéra se rozjela na plné obrátky, plnila titulní stránky magazínů, objevila se v prestižním kalendáři Pirelli a od roku 2000 je i v hvězdném týmu okolo spodního prádla Victoria´s Secret. Patří mezi firemní „anděly“ spolu s Karolínou Kurkovou, Heidi Klum a dalšími.

magazin.cz

 

Loni v listopadu ji server models.com označil za absolutní jedničku v konkurenci všech nejžhavějších modelek současnosti. To vše jí vyneslo i na špičku žebříčku honorářů, kde se drží už několik sezón.

 

Vedle modelingu a postu mluvčí kosmetického gigantu Maybelline zvládá Adriana také točit filmy. Její první rolí byl osm let starý film The Follow, kde si zahrála s Mickey Rourkem či Forestem Whitakerem, střihla si také roličku v krátkých propagačních snímcích na BMW s Clivem Owenem. Sama sebe si zahrála v sitcomu How I Met Your Mother.

magazin.cz

 

Konec s panenstvím v červnu

Vloni se objevila také v americké verzi seriálového hitu Ošklivka Betty. „Adriana byla vždy obrovskou fanynkou tohoto seriálu a byla doslova vzrušena možností objevit se v něm byť jen na vteřinu,“ uvedla její mluvčí Liza Anderson.

 

Díky modelingu dobyla Adriana Lima, holka z chudé rodiny, svět. Nyní je zámožná, mluví čtyřmi jazyky a s úsměvem vzpomíná na dětství a první milostné krůčky. První pusu prý dostala až v sedmnácti.


Také je věřící, chodí pravidelně do kostela a tvrdí, že je stále panna. „Sex bude, ale až po sňatku. Muži respektují mou volbu. Když ne, znamená to, že mě nechtějí,“ říká Adriana, kterou americký časopis GQ překřtil na „nejsmyslnější pannu planety“. Když byla mladší, chtěla se stát řádovou sestrou. I nyní si často v zákulisí listuje v Bibli.

magazin.cz

 

Chodila například s rockerem Lenny Kravitzem, nyní je zasnoubená za srbského basketbalistu Marko Jariče. Letos v červnu se chtějí v Brazílii vzít. A pak budeme hledat další nejúžasnější pannu planety…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 936