Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Šárka Vaňková / foto: Korzo

Módní patrola: Geislerová je zase zrzka

Tentokrát se mé pátravé oko zastavilo na tvářích známých osobností. Respektive na make-upech VIP dam. Která tentokrát dostane plný počet bodů?

Míša Dolinová
Hodnocení:
65 %

Míša je pověstná svým lpěním na štíhlé linii, což jí nikdo nebere, ale… Trochu se mi zdá, že absencí tuku trpí její obličej, který je vysušenější a tím pádem vrásčitější než by vzhledem k věku mohl být. Líčení je decentní, jen pozor na odstín rtěnky, který bohužel upozornil na zažloutlou barvu zubů.

magazin.cz


Štěpánka Duchková
Hodnocení:
95 %

Nastávající maminka úplně září, a to si ani nemusela pomáhat přehnaným líčením. Líčení očí je sice výraznější, ale to je vzhledem k brýlím opodstatněné. Chválím tón make-upu, který působí velmi přirozeně.

magazin.cz


Aňa Geislerová
Hodnocení:
90 %

Aňa se opět vrátila ke své původní barvě vlasů. Dlužno dodat, že rezavá jí prostě sekne víc, nevypadá v ní tak tvrdě. Líčení tahle excelentní herečka nikdy nepřeháněla, naopak nechává vyniknout svou přirozenou krásu. K tomu jí stačí jemná zlatá linka, hnědá řasenka, bezbarvý lesk na rty a samozřejmě uličnické pihy.

magazin.cz


Halina Pawlowská
Hodnocení:
100 %

Halina před lety přiznala, že doslova ulítává na luxusní dekorativní kosmetice, kterou s rozkoší nakupuje po kilech. Už léta se líčí sama a musím uznat, že velmi bravurně. Tady make-up vyladila do lila barvy, která působí mladistvě a lichotivě. Brož – ptáček je rozkošná.

magazin.cz


Šárka Vaňková
Hodnocení:
50 %

Šárčin obličej je nalíčen naprosto precizně, to se musí uznat, ale to je tak vše, co se dá pochválit. Prostě a jednoduše - na mladou zajímavou tvář kila líčidel nepatří! Šárce make-up přidal alespoň pět let, a to je zbytečné a škoda.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 360