Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sandra Nováková / foto: Korzo

Módní patrola: přelivem k vyššímu IQ?

Dnešní módní patrola je zaměřena na účesy známých dam. Která si novým přelivem zvyšuje inteligenci, která si hraje na Nastěnku (anebo možná Marfušu) a která vypadá jako indiánka?

Tereza Kostková
Hodnocení: 80 %

Jedním ze základních módních pravidel je umět si hrát. Tereza se nebála mladistvých culíků a s jejich pomocí si ubrala pár let. Samozřejmě, že dámě v jistém věku by styl culíkatý diblík léta neubral a naopak přidal na směšnosti, ale do té doby má Tereza aspoň patnáct let čas. Teď si může se svými dlouhým vlasy hrát, jak se jí zlíbí.

magazin.cz


Dominika Mesárošová
Hodnocení: 50 %

Znáte to pořekadlo o umělé inteligenci? Jestliže náhodou ne, tak tomu, když si blondýna přebarví vlasy nahnědo, se říká uměle vytvořená inteligence. Tím samozřejmě nechci říct, že by Dominika měla nízké IQ, jen jsem si na to přirovnání vybavila při pohledu na ni.

Mně se její nová image nelíbí, vypadá to ještě víc nepřirozeně než ta platinová blond, kterou měla předtím. Možné ale je, že to dělá typ účesu, který tvaru Dominičina obličeje rozhodně nelichotí.

magazin.cz


Sandra Nováková
Hodnocení: 95 %

Sandra mě baví. Má podobný dar jako třeba Míša Maurerová nebo Aňa Geislerová. Umí totiž s noblesou kombinovat luxusní značkové kousky s levnými, klidně i sekáčovými hadříky. Dva zapletené copy vypadají trochu extravagantně, ale na druhou stranu, proč ne. Paráda!

magazin.cz


Iva Pazderková
Hodnocení: 65 %

"Blbá blondýna" Iva v nedávném rozhovoru prozradila, že moc dobře ví o svém přísném výrazu a že jí pomohla změna image – z brunety se stala blondýnou. „Prodavačky na mne začaly být mnohem milejší,“ přiznala.

Její dlouhý cop je vytvořen z umělých vlasů, v uhlazeném účesu vypadá hodně nepřístupně. Mně se na ní více líbí rozpuštěné lehce načechrané vlasy.

magazin.cz

Taťána Vilhelmová
Hodnocení: 85 %

Dvojnásobná máma zřejmě nemá čas ani energii na to, aby trávila hodiny u kadeřníka. S úpravou účesu si ale poradila perfektně. Čelenky všech možných typů jsou totiž horkým trendem a dodají i nudnému účesu švih.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 227