Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: miodestino.co.uk

Dárek na zadek. Spoďáry s portrétem

Nedokážete se odloučit do své lásky ani na okamžik? Máme řešení!

Blíží Valentýn, svátek zamilovaných, a tak je třeba poohlédnout se po nějakém romantickém dárečku, který by zároveň vyjádřil velikost vaší lásky.

Máme pro vás jeden tip, který kromě toho, že je neotřelý, vtipný a romantický zároveň, vám umožní nosit svého miláčka nebo milou neustále při sobě, a to rovnou na intimních partiích.

Tvůrci spodního prádla Mio Destino trochu poopravili provařený nápad s tričkem z portrétem a umožňují zájemcům pořídit spodní kalhotky pro dámy, nebo boxerky pro pány s portrétem.

Své lásce tak máte možnost poslat pěkné kalhotky na jejich zadní části bude, pochopitelně v srdíčku, vaše podobenka, případně romantický portrét vás obou v objetí.


Pravda, při současném kurzu vás to vyjde asi na 1 200 korun, ale na druhou stranu, když budete kupovat opravdu pěkné spodní prádlo, zaplatíte minimálně také tolik, a tohle je originál!

Objednávat můžete do 12. února zde.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 307