Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: Reuters

Módní patrola: kdo strašil na Grammy?

I když mají celebrity k ruce spousty pomocníků včetně stylistů, vizážistů, kadeřníků, manikérek, stane se, že při ladění svého outfitu šlápnou vedle. Tyhle čtyři dámy jsou toho důkazem. Co říkáte?

Jennifer Hudson
Hodnocení: 60 %

Jennifer se už trochu vzpamatovala z rodinné tragédie, při které zahynula její matka, bratr a synovec a pomalu se vrací na pódia. Zpěv jí ale jde každopádně mnohem lépe než výběr oblečení.

Nikoho snad při pohledu na fotografii nemusím přesvědčovat o tom, jak rušivě působí bílá část šatů – připomíná to bryndák a rozhodně to nevypadá dobře. A ani mačkavý materiál modelu se nepovedl. Chválím jen střevíčky, které jsou mňam!

magazin.cz


M.I.A.
Hodnocení: 10 %

Britská zpěvačka neváhala na Grammy vystoupit i přesto, že je ve vysokém stupni těhotenství a měla by každým dnem rodit. Šaty, které k tomu účelu zvolila, by byly nevkusné i kdyby pod nimi neměla těhotenské bříško. Stejné oblékla nedávno topmodelka Agyness Deyn a vypadala v nich podobně uboze.

magazin.cz


Paris Hilton
Hodnocení: 25 %

Tahle holka už mě přestává bavit. Naprosto nic z ní nevyzařuje a osobnost jí nevykouzlí ani modely od předních návrhářů. Šaty z několika materiálů a barev jsou natolik výrazné, že si k nim mohla odpustit blyštivé boty a psaníčko. Náušnice jsou úplně mimo mísu.

magazin.cz


Robyn
Hodnocení: 35 %

Švédská zpěvačka Robyn boduje v současnosti v britské hitparádě a je odborníky pokládána za velký talent. Se vkusem je ale trochu na štíru… Černé šaty příšerného střihu by neslušely nikomu. Robyn to nevyhrála ani s účesem, který není ani extravagantní ani vtipný, ale jen neslušivý. Kabelka – ptáček je ale rozkošná, to uznávám.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 782