Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bianca Beauchamp / foto: Shutterstock

Tohle jsou nejlepší latexové holky

Modelek jsou všude na světě tisíce. Některé z nich se stanou slavnými, jiné jsou odkázány k předvádění hadříků za pár floků. Ovšem není modelka jako modelka.

Zatímco ty běžné se po módních molech producírují v extravagantních hadřících od prominentních návrhářů, takzvané fetišistické modelky jsou stylizovány tak, aby co nejvíce vyjadřovaly své ženství a s ním spojenou lačnost po sexu či vášeň.

Tyhle latexové holky přímo burcují naše fantazie a připomínají nám, že sex je především zábava a že je přirozenou součástí naší nátury. Sex má být v jejich pojetí obdivovaný a vynášený, nikoliv potlačovaný a utajovaný.

Darenzia
Kočka s havraními vlasy je typickou zástupkyní tohoto druhu modelek. Specializuje se na to, aby vypadala ultražensky a na svých webových stránkách ostatně uvádí: „Prostě miluju být dívkou.“ To je naprosto evidentní ze všech těch fotek v sexy prádélku a jehlami coby podpatků. A pochopitelně si nemůže vynachválit latex.

magazin.cz

Bianca Beauchamp
Na první pohled zaujme Bianca dvěma věcmi: svými krásnými rudými vlasy a pak prakticky dokonalou postavou holky „krev a mlíko“. Tahle Kanaďanka nejprve uvažovala, že se přestěhuje do Francie a stane se učitelkou. Ovšem v Paříži někdo kápl na její modelingové schopnosti a už to jelo: latex, průhledné svršky, minisukýnky a svůdné pohledy. Bianca je prostě fascinující kus.

magazin.cz

Christina Dolce
Tak trochu Christina Aguillera, tak trochu Sarah Michelle Gellar. Není těžké uhodnout, proč se do Christiny Dolce zamilovalo tolik mužů najednou. A to tehdy, když tato svůdná diva umístila své umělecké pózy na MySpace profil. Pak už jen objížděla focení pro prestižní světové módní plátky. Je to zkrátka ten typ dívčí sexbomby, která hraje přední úlohu ve fantaziích kdejakého chlapa.

magazin.cz

Ancilla Tilia
Tahle na první pohled nenápadná slečna se objevila na obálce Playboye. Nu dobrá, takových bylo. Ovšem Ancilla se objevila na obálce čísla, které se stalo nejprodávanějším v historii tohoto prestižního magazínu. Ancilla v sobě má podstatný element pro vykonávání práce (či modly) fetišistické modelky: rajcuje mužskou fantazii. Ať už je stylizována jako letuška nebo panenka Barbie, budete jí to věřit.

magazin.cz

Susan Wayland
Tahle Němka platí za nekorunovanou královnu latexu, v němž dokáže své velmi oblé tvary dokonale prodat. Susan nám připomíná, proč vlastně latexu tak holduje. Jednoduše proto, že muži pohled na něj (samozřejmě na ženském těle) milují. Jednak úžasně zdůrazňuje tvary, jednak je svým způsobem nerealistický a budí hravost.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 543