Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Daily Mail

Tohle je móda od Victorie Beckham

Zpěvačka Victoria Beckham se před časem vrhla na dráhu módní návrhářky. Jaká je její druhá kolekce, kterou představila v neděli v New Yorku?

Na rozdíl od její předchozí řady, kterou uvedla před pěti měsíci, jsou nové modely mladší, nápaditější. Zároveň je jasné, že nepřekročila svůj stín. Stále navrhuje šaty především pro sebe. Štíhlou, vypasovanou siluetu si nemůže dovolit každá žena. A nejlépe budou upnuté modely vypadat na superhubených modelkách nebo... právě na Victorii.

magazin.cz

Podle deníku The Sun se Victorie definitivně rozhodla dát vale výstřihům, zato nohy odhaluje v celé jejich délce. Její první návrhářský pokus byl mnoha módními kritiky označen za příliš staromódní, toho, jak jsme již zmínili, se tentokrát u svých nových třiadvaceti modelů vyhnula.

Victorie se beze sporu stala módní ikonou a musí se jí přiznat, že nikoho nenechává chladným. Buď ji milujeme, nebo nenávidíme, nic méně, nic více. Jak to bude s její módou, to se jistě brzy ukáže také.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 891