Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Scarlett Johansson / foto: Shutterstock

Sexy Scarlett Johansson šestkrát jinak

Čtyřiadvacetiletá Scarlett Johansson je při svém mládí známou celebritou, uznávanou herečkou a velmi krásnou a dobře vyvinutou ženou.

Zatím nenašla dlouhodobější image, a tak stále experimentuje s barvami vlasů, styly i make-upem. Díky své přirozené kráse, velkým jiskřivým očím a plným rtům si to však může dovolit. Inspirujte se jejími triky a buďte také tak svůdné a přirozeně „k nakousnutí“.

Punk zlatovláska
Kratší ofina na patku a obličej orámovaný medovým střapatým sestřihem. Účes působí sportovně a rebelsky ovšem je i velmi ženský. Teplejší barva vlasů krásně kontrastuje se Scarlettinýma průzračnýma očima.

Díky tzv. nahému líčení, které je založeno na dokonalém podkladu, řasence, zvýrazněném obočí a světlé tělové rtěnce vypadá Scarlett přirozeně a přesto jsou zdůrazněny její přednosti v podobě rtů a očí.


Nedbalá delší ofina
Tato trochu světlejší barva působí více chemicky než na předchozí fotce, ofina zakrývá oči a celkově tento účes nevypadá příliš promyšleně.

Díky světlejší barvě si však Scarlett může dovolit výraznější líčení. Oči jsou orámovány bronzově zeleným stínem a podpořené řasenkou. Na líčkách vidíme jen nádech růže do oranžova a na rtech má herečka lehký meruňkově zbarvený lesk.


Středoškolačka
Dokonalá tmavě medová barva vlasů je přirozenější díky světlým pramínkům. Nedbalý drdůlek a výrazná bižuterie na uších, tak to je maximum elegance, na které se zmůže středoškolačka. Fotka z profilu Scarlett nesvědčí kvůli jejímu bachratému nosíku.

Make-up je opět zaměřen na zvýraznění očí pomocí bronzovozlatého stínu a řasenky, na rtech vidíme trochu šťavnatější růžovofialový lesk.

magazin.cz


Sladká Marilyn
Výrazně světlý odstín vlasů v této délce jen vybízí k perfektním loknám a zpevnění do účesu v retro stylu 50. let. Na očích má Scarlett lehký světle šedý stín a řasenku. K retro stylu á la Marilyn samozřejmě patří i rudý lesk na rty, který si může díky svým plným rtům mladá Američanka dovolit.


30. léta
Výrazné šperky na uších připoutávají pozornost k oranžovému blýskavému přelivu, který herečka stáhla do volného uzlu a dotvořila vlnami ve stylu 30. let. Oči tentokrát více zvýraznila a oproti zažitému pravidlu - „máte-li zvýrazněné oči, potlačte barvu rtů“ - natřela pusu karmínově rudou rtěnkou.


Teď a tady
Tmavé vlasy, které Scarlett aktuálně nosí, ji lehce ostaršují. Podřídila tomu i make-up, trocha bronzu ve tváři, vínové stíny a dohněda zbarvená rtěnka vás při pohledu na ní unesou někam k typicky jižanským kráskám, které se opalují na horkých plážích.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 347