Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: Shutterstock

Líčení Rihanny. To jsou její triky

Tmavá zpěvačka z Barbadosu Rihanna už čtyři roky brázdí hitparády po celém světě a svým zemitým hlasem oslnila nejednoho posluchače r´n´b.

Je jí teprve 21, miluje kočky, Beyoncé a Mariah Carey a s každým svým novým albem přichází i s novou vlasovou image. Zatím vlasy zkracuje a před našima očima se s přibývajícími léty z křehké holčičky proměňuje v drsnou ženu.

Jako Beyoncé
Svou kariéru začala Rihanna s vlasy do půli zad po vzoru známějších čokoládových kolegyň, nosívala je buď efektně navlněné nebo v ženském culíku se zajímavým detailem v podobě druhé gumičky uprostřed ohonu. Popravdě s tak tuhými vlasy, jako jsou ty černošského typu, jsou podobné účesy snadnou záležitostí.


Zřejmě si je ale nebude moci nikdy jen tak střapatě rozpustit. Co se týká make-upu, zvolila k vlnité variantě krásnou fialovou spodní linku a světle meruňkový stín na horním víčku. Uvnitř oka je po celém obvodu patrná tmavá linka. Líčka i rty jsou laděny do oranžova. Zajímavá kombinace k jejím hnědozeleným očím!

Šik mikádo
V době, kdy z rádií zněl její velký hit Umbrella, zkrátila své vlasy na delší mikádo, čímž ukázala trochu osobitosti a ženskosti i při svém velmi útlém mládí. Make-up je založen na silné černé lince na horním víčku, které je dotónováno fialovo hnědým stínem. Líčka i rty jsou vybarveny v chladném fialovo-růžovém odstínu.


Zkrátka a dobře
Poslední Rihanninou proměnou jsou krátké vlasy, na temeni “vybrané” a postupně přecházející v elegantní bouli. Na dlouho střižená patka však obvykle jen vyžehleně neleží, Rihanna ji zpracovává do mega loken nebo ji vyčesává do ladného zvlněného “číra”, občas vyběhne na ulici jen tak v účesu po vzoru Cameron Diaz z filmu Něco na té Mary je.

magazin.cz

Líčení Rihanna udržuje v oranžových sladkých tónech a všechny looky s krátkými vlasy spojuje dokonalá tmavá linka, kterou je orámováno celé oko, a řasenka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 579