Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Jandová / foto: Korzo

Je tohle tvář topmodelky?

Královna krásy a žádaná modelka Zuzana Jandová má důvod k bilancování. Před rokem usedla jednadvacetiletá dívka na trůn Miss ČR, kralovat bude až do podzimní nové volby.

„Za uplynulý rok se toho moc změnilo. Především jsem přišla o soukromí. Zpočátku jsem se musela vyrovnávat i s nepříjemnými pomluvami a závistí. V bulváru psali nesmysly o mém zdravotním stavu, postupně se to ale zlepšilo. Zvykla jsem si, že si musím dávat pozor na to, jak se chovám i co říkám, ať jsem kdekoliv.“

 
“Teď jsem docela spokojená a kdybych se měla rozhodovat, jestli do toho mám jít znovu, neváhala bych ani na chvíli,“ říká dlouhovláska z Karviné.

magazin.cz

 

Stále stejný přítel
Zuzka na rozdíl od celé řady dívek, které v soutěžích podobného typu také uspěly, je stále se svým přítelem Tomášem, který ji do soutěže přihlásil, a nehodlá na tom nic měnit.

 

V současné době má jiný velký cíl. Chtěla by uspět jako modelka i na mezinárodní úrovni. V jejím diáři už jsou zakotveny pevné termíny na pracovní schůzky s manažery zahraničních firem.


„Vyrážím do New Yorku a pak do Milána, chtěla bych se uplatnit ve světě. Myslím si, že když nabídky přišly, bylo by hřích jich nevyužít. Zatím je ale vše úplně otevřené, takže nic bližšího neprozradím, také proto, abych to třeba nezakřikla,“ svěřuje se Zuzana Jandová. Jedním dechem zároveň přiznává, že doma je přece jen doma.

magazin.cz


„To víte, že by se mi stýskalo, kdybych musela žít v zahraničí delší dobu. Především po mém příteli Tomášovi. Pokud by mi to ale vyšlo v Miláně, tak by mohl jezdit za mnou. A já bych zase mohla ve volném čase jezdit domů. Z New Yorku by to bylo asi horší, ale nic není ještě uzavřené, uvidíme…,“ přemýšlí Zuzana Jandová a je na ní vidět, že odloučení od partnera pro ni nebude asi tak snadné.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 971