Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Tohle poletí na jaře. Jděte nakupovat!

Doufejme, že se už brzy dočkáme příchodu teplejšího počasí, které snad s blížícím se jarem konečně dorazí. Změna ročního období s sebou zákonitě přináší i změny v našich šatnících. Co se tedy stane již brzy trendem?

Geometrické vzory
Geometrie bude na jaře trendy. Poletí kostky, kosočtverce nebo až psychedelické vzory, a to nejlépe na lesklém materiálu typu satén. Nosit se budou také geometrií ovlivněné střihy, zvláště ty asymetrické a odvážné, kdy jednu paži zcela odhalíte a druhou necháte ukrytou v rukávu.

magazin.cz


Country a hippie styl

Pořiďte si kostkovanou košili, sukni s vysokým pasem, květované maxišaty, blůzu se stojáčkem, klobouk, kotníkové boty na polovysokém podpatku a páskové sandálky a vše navzájem kombinujte. Country a hippie styly se letos budou nosit navzájem zkombinované. Pokud si troufnete, směle do toho.


Antika
V jednoduchosti je krása, o tom není pochyb. Nechte tedy svou krásu vyniknout v jednoduchých splývavých šatech střihem připomínající řízy řeckých bohyní. K takovému modelu volte i přirozený účes z rozpuštěných vlasů a páskové boty.


Orient
Orientem inspirovaná móda už do našich šatníků vtrhla v podobě extravagantních kalhot s rozkrokem u kolen. Letos můžete tento styl rozšířit i o overaly z jemných materiálů, které v pase přepásejte spleteným opaskem, dlouhé široké tuniky a samozřejmostí jsou i orientální vzory a barvy, které jsou možná pro našince už trochu moc, ale na druhou stranu proč ne, zkusit se má vše.

magazin.cz

Sportem inspirovaný styl
Sportovní móda je pojem známý již dlouho. Letos módní tvůrci radí: přiznejte své tepláky a klidně v nich vyrazte do školy či do práce. Nekombinujte je ale s teniskami a mikinou, ale třeba s lakovanými balerínami a sáčkem. Ulítlé? Možná, ale zkuste samy a uvidíte, že vás pohodlný a přesto šik styl dostane.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 608