Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

Podivuhodné botky Victorie Beckham

Dnes už profesionální celebrita a módní návrhářka Victoria Beckham si vyšla do ulic Londýna v nápadných a velmi zajímavých botkách od Louise Vuittona. Znovu se tak ukázala její vášeň pro neobvyklé módní věcičky...

Posh, jak se Viktorii přezdívá, je proslulá svými módními výstřelky, ráda zkouší nové věci a v oblasti módy není žádná oblast, která by pro ni byla zapovězená. Vždy se snaží být na čele pelotonu, který udává módní trendy, byť by to bylo poněkud bláznivé.

magazin.cz

 

A tyhle botky od LV trochu bláznivé jsou. Barevné dílko Louise Vuittona na vysokých podpatcích, které Victoria Beckham doslova zbožňuje a bez nichž by prý – podle svých slov – „nebyla schopná vůbec přemýšlet a soustředit se“, stojí okolo padesáti tisíc korun a jmenuje se „Spicy Sandals“.

magazin.cz

 
Co má s krkem?

Britské bulvární deníky si však nevšímaly jen obuvi, ale i výrazně šlachovitého krku Victorie Beckham. A ptaly se, co to „sakra s tím krkem má“? Sborově však listy doplnily, že výběrem bot i se někdejší člence Spice Girls podařilo pozornost od povislé kůže na krku dokonale odvést.

magazin.cz

 

Čtyřiatřicetiletá Victoria nyní pobývá v Londýně, aby v britské metropoli nafotila reklamní kampaň pro svou nejnovější kolekci džín. Nějaká speciální reklama nejspíš nebude příliš nutná, vždyť po předchozí kolekci se doslova zaprášilo během několika dnů.


magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 420