Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Danielle Lloyd / foto: DanielleLloyd.com

Krásná Danielle Lloyd: Už nejsem kráva

Krásná Danielle Lloyd, britská modelka a někdejší ostrovní Miss, byla obětí domácího násilí. Její přítel si ji občas podal tak, že byla k nepoznání.

To bylo na počátku její modelingové kariéry. Ta mohla kvůli zuřivým atakům jejího přítele záhy skončit. Po jedné z hádek ji například vyvlekl z auta a přímo na ulici ji napadl, tehdy měla ošklivá zranění ve tváři i po těle, přešla také o hodně vlasů, za které ji tahal.

 

„Když se něco takového stane, nějak to nemůžete pochopit, nemůžete uvěřit, že k tomu opravdu došlo. Viníte sama sebe a říkáte si, že jste to asi nějak zavinily. Ale tak to přece není. Až příliš mnoho žen trpí domácím násilím (dokonce jedna ze čtyř, uvádí některé zahraniční statistiky – pozn. red.), je potřeba se tomu bránit a něco proti tomu dělat. Být ve vztahu plném násilí je zlé. Permanentně žijete ve strachu, takhle se nedá žít,“ uvedla poté Danielle.

magazin.cz

magazin.cz

 
Rasismus v Big Brotheru

Tenhle vztah už ale Danielle Lloyd hodila za hlavu. Místo toho si vybrala několik fotbalistů, chodila třeba s Jermainem Defoem či Teddy Sheringhamem. Mluvilo se také o jejím románku s Peterem Andre, který však nakonec zakotvil u jiné modelky – prsaté Jordan.

 

Zatímco v kauze s domácím násilím je možné Danielle Lloyd obdivovat za to, jak se s problémy dokázala vypořádat, v životě modelky jsou ale i poněkud temné stránky. Nejčastěji skloňovaná jsou její rasistické narážky z reality show Celebrity Big Brother, kde před dvěma lety spolu s dalšími útočila na bollywoodskou star Shilpu Shetty.

 

Narážela na její původ, urážela její kulturu i znalost angličtiny… Jednoduše, navážela se do ní natolik, že si vysloužila velmi negativní reakce z celé Británie. Ještě před samotnou soutěží se vyjadřovala ostře proti přistěhovalcům, šla téměř v linii jednoduchých nacionalistů.

magazin.cz

magazin.cz

 
Nebýt kráva…

Později její rodina v prohlášení uvedla, že Danielle lituje, pokud se někoho dotkla, údajně nikdy neměla na mysli rasistické urážky. V pozdějším rozhovoru doplnila, jakou školu jí tato rozepře na veřejnosti dala. „Naučila jsem se nechovat se jako kráva.“

 

Ostatně zjistila, že takové chování ji popularitu nezíská. Místo toho přišla o šesticiferný modelingový kontrakt, smlouvu s ní odmítly uzavřít i jiné firmy. Musela tak dlouho žehlit své chování a vylepšovat svůj obraz v očích veřejnosti i firem. Nakonec se s Shilpou usmířila, navštívila londýnskou premiéru jejího snímku a dokonce se před kamerami objaly a políbily.

magazin.cz

magazin.cz

 

Právě díky veřejnému usmíření se jí pak začaly znovu hrnout nabídky. Nejen na reklamní kampaně, ale také na účasti v televizních show. Kariéra vnadné Britky byla zachráněna…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 517