Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Módní patrola: Ewa Farna je kus

Čapky, barety, kšiltovky, bekovky, kulichy a já nevím co ještě, se mohou stát perfektní tečkou za vaším outfitem. Bohužel se tak ale neděje vždy a sem tam snahu vypadat dobře špatně vybraná pokrývka hlavy spíše pohřbí.

Ewa Farna
Hodnocení: 85 %

Ležérně nasazená pletená čapka dodala Ewinu modelu tu správnou jiskru. Takto nasazená čepice sluší právě účesu, který má Ewa, jež je tvořen dominantní rovně střiženou ofinou. Líbí se mi také černozelené kouřové líčení očí, které se opět vrací do módy.

magazin.cz

Aňa Geislerová
Hodnocení: 95 %

Nádherným flitrovaným baretem Aňa opět povýšila svůj vzhled na úroveň světových celebrit. Herečka měla také dobrou ruku při výběru šperků – perlová souprava společně s vintage broží sluší romantickým typům, mezi které patří i ona. Výrazná rtěnka a „nahé“ líčení očí opět potvrzují, že Aňa prostě ví, o čem to je.

magazin.cz


Alice Jandová
Hodnocení: 75 %

Kdyby si Alice klobouk nasadila pořádně, jistě by jí i slušel. Tento typ klobouků je univerzální a sluší téměř všem a nosit se může také téměř ke všemu. Alice jím ozvláštnila jednoduchý sportovně-elegantn í model.

magazin.cz


Zuzana Belohorcová
Hodnocení: 30 %

Hm, tak tohle se opravdu nepovedlo. Zuzaně její pokrývka hlavy vůbec, ale vůbec nesluší. Vždy je na hraně, když si žena nasadí čepici tak, že jí není vidět ani pramínek vlasů, to vyloženě vypadá nepěkně a Zuzana na to doplatila. Škoda…

magazin.cz


Lilian Sarah Fischerová
Hodnocení: 50 %

Tahle modelka si libuje v nekonvenční módě, což je chvályhodné, ale v tomto případě bohužel také nepovedené. Rasta-baret nikterak neladí s modelem a navíc nesluší nízkému čelu této uhrančivé krásky.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 928