Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Bílá / foto: Korzo

Módní patrola: průšvihy v černé

Černá je velmi elegantní barva, to je jasné, ale na druhou stranu je to taky barva bez nápadu, do které se oblékáme, když si chceme být jisté, že nešlápneme vedle.

Hodí se snad kromě svatby úplně ke každé příležitosti, což je ale často zneužíváno a než by dotyčná zapojila fantazii, sáhne do skříně pro něco černého... Škoda.

Lucie Bílá
Hodnocení: 65 %

Černá barva je Lucčina nejoblíbenější, i když se díky spolupráci s módními tvůrci obléká i do jiných barev, vždy se k černé zase vrátí. Svůj outfit ráda okoření zajímavými a někdy až extravagantními detaily.

V tomto případě jsou to kožešinové návleky na rukávech a štola kolem krku ze stejného materiálu. Podle mě je to už trochu přehnané, ale k Luciině naturelu to vcelku sedí.

Zpěvačka také léta odmítala ukazovat světu své nožky, s přibývajícím věkem jí narůstá odvaha, a tak v poslední době křepčí v minisukni každou chvíli a podle mého se při pohled na ni nikdo neurazí.

magazin.cz


Monika Absolonová
Hodnocení: 75 %

Monika se pomalu ale jistě dostává z rodinných problémů, za kterými stojí její otec, jenž léta ubližoval své manželce a v poslední době se pustil i do dětí – Moniky a jejího mladšího bratra. Zpěvačce už zase narostly vlasy, které si musela kvůli nešetrnému barvení před časem ostříhat na krátké mikádo.

Černé šaty obepínající postavu lichotí střihem pohlednému dekoltu. Ozdoby ve výstřihu a na ramenech jsou dostatečně výrazné a k nim Monika doplnila jen náušnice též z broušeného skla.

magazin.cz


Martina Balogová
Hodnocení: 65 %

Zpěvačka se stala maminkou, takže se ještě více stáhla z veřejného života, kde se po účasti v SuperStar nestačila pořádně ani ohřát. Martina měla vždy sklony k tloustnutí a hrozilo, že díky těhotenství nabere další kila. Naštěstí se tak nestalo a mně se zdá, že teď vypadá lépe než předtím.

Černé vypasované sáčko zdobí nejen efektní pásek, ale i krajka topu – korále jsou tudíž už zbytečné a i krajka zdobící dekolt je nemusela být.

magazin.cz


Marta Jandová
Hodnocení: 80 %

Martin model je diskutabilní, jelikož se na něm sešlo několik prvků, které jedni odsuzují pro jejich nevkusnost a druzí vyzdvihují jako módní hit.

Jedná se konkrétně o vykukující spodní prádlo respektive podprsenku, což bylo donedávna bráno jako faux pas, na jaře a v létě ale bude koketně vykukující kousek podprsenky naopak šik.

Dalším detailem, který se někomu bude líbit a druhého nadzvedne ze židle, jsou silonové punčochy v páskových botách. Inu, posuďte sami, zda se vám Marta ve svém outfitu líbí, já říkám: ano!

magazin.cz


Leona Machálková
Hodnocení: 55 %

Od účesu až po kolena je Leonin model v naprostém pořádku. Otřesné jsou ale spodní partie, které má zpěvačka jindy výstavní. Bohužel tentokrát své dokonalé nožky navlékla do moc lesklých a tmavých silonek a nazula do nevkusně špičatých bot. Škoda, snaha byla, ale síla dotáhnout vše do zdárného konce ne…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 113