Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bára Kolářová / foto: Korzo

Modelka Kolářová. Poslední pravá prsa?

Modelka Bára Kolářová prozradila své módní tipy i to, proč má ráda hluboké výstřihy.

Modelku Báru Kolářovou, II. Českou Vicemiss z roku 2006, přinutilo teplé počasí k nákupům. Proto navštívila také prodejnu Marina Yachting. „Velmi se mi líbí móda na jachtu,“ svěřila se v top tričku se sexy hlubokým dekoltem.

„Na jachtě jsem jela jen jednou, úplně mě to uchvátilo, ráda bych si to zopakovala. Ale námořnická móda se může nosit i ve městě, modrobílé barvy jsou elegantní a navíc je to móda pohodlná,“ řekla Kolářová.

Podle Báry letošní jaro a léto budou tedy ve znamení námořnické módy a velkých výstřihů.„Hluboké dekolty letos vysloveně frčí. Mám poprsí pravé, tak co bych ho neukazovala. Nejsem proti tomu, když si ženy nechávají prsa zvětšovat, ale já bych to příliš nedoporučovala. Pokud to ženě dá dobrý pocit, proč ne,“ pokrčila rameny.

magazin.cz

Jedna škola, jedna láska
Bára Kolářová, která končí Univerzitu Jana Amose Komenského, obor sociální a masové komunikace, má jaro pracovně velmi nabité.

„Mám plno módních přehlídek, společenských akcí, focení pro reklamu. Ale pro svého přítele si rozhodně vždycky najdu čas,“ zdůraznila.

Na rozdíl od jiných modelek má Bára Kolářová stále stejnou lásku. „Když je člověku dobře, nemá chuť něco měnit. Mám stejného přítele už sedm let a zřejmě si ho do dvou let vezmu. Jsem věrný typ,“ tvrdí kráska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 188