Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Hadašová / foto: Korzo

Nová prsa missky Hadašové. Líbí?

Lucie Hadašová si nechala zvětšit jedničky na trojky a říká: "Díky většímu poprsí si můžu více vybírat!"

Od té doby, co si nechala Česká Miss 2007 Lucie Hadašová zvětšit svoje prsa z jedniček na trojky, proměnil se razantně i její styl oblékání. Ráda zvýrazňuje svůj dekolt, a dává tak na obdiv precizně udělanou práci českých plastických chirurgů. Občas ale šlápne vedle a za svůj model sklidí dvaadvacetiletá blondýnka kritiku.

 

Stejně jako mnoho dalších modelek, dává Lucie v soukromí přednost sportovní eleganci. Ráda si obléká džíny, tričko a pohodlné tenisky. Pokud ji ale čeká nějaký večírek či pracovní schůzka, vždy se na to stylově oblékne.


"Když jdu někam jako modelka, pokouším se eleganci trochu vyzdvihnout. Některým lidem se to ale nelíbí, a nezřídka se o sobě dočítám různé negativní věci," svěřila se Hadašová.

magazin.cz

 

Nic přeplácaného
Nejen v klasickém oblečení, ale i ve spodním prádle preferuje Lucie spíše jednoduchý styl. Díky většímu poprsí si teď může vybírat z většího množství oblečení než dříve, a to se jí líbí.

"Stejně jako mnoho žen si i já ráda vybírám spodní prádlo. Preferuji spíše jednoduchý styl. Přeplácaným věcem se vyhýbám. Často se mi stává, že když někde předvádím spodní prádlo, nějaký kousek si hned vyberu," tvrdí přítelkyně hokejisty Jaroslava Bednáře.


V minulém vztahu ji prý dokonce vybral prádlo sám partner, což Lucii velmi překvapilo.
"Od bývalého přítele jsem dostala jedno spodní prádlo k Vánocům a byla jsem s ním naprosto spokojená. Odhadl dobře velikost i barvu," směje se modelka.

magazin.cz

 

Nakupování nepřeháním
Co se týče nakupování oblečení, Lucie tvrdí, že to nijak nepřehání. Důležité prý je, aby byla dobrá nálada.


"Že bych nakupovala každý den, to určitě ne, ale když něco potřebuji, tak po obchodech vyrazím. Nic jiného mi nezbývá. Když mám navíc dobrou náladu, je to o to lepší. To mě to pak i baví," tvrdí Hadašová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 496