Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miss Aerobik 2008 Táňa Bednářová / foto: Korzo

Neflákejte se a... Takhle můžete vypadat

Více než osmdesát procent žen je nespokojeno se svou postavou a klidně by některou část svého těla vyměnila za novou – lepší.

Je ale zajímavé, kolik energie ženy věnují fňukání nad svými zadky, stehny a celulitidou. Možná, kdyby ten samý elán věnovaly pravidelnému pohybu a přemýšlením nad tím, co jedí, nestačily by se nad výsledky divit.

magazin.cz


Loňské vítězky Miss Aerobik nedávno předvedly, jak mohou ženy skvěle vypadat, když nejsou líné a místo skuhrání vyrazí do fitka či tělocvičny. Děvčata zahájila letošní ročník soutěže představením kalendáře svých fotografií a malou módní přehlídkou. Dlužno dodat, že ač ani jedna z nich není profesionální modelkou, bylo se na co dívat.

Na akci, kterou moderoval Vlasta Korec a Zuzana Belohorcová, se předvedly vítězka Miss Aerobik 2008 Táňa Bednářová, první vicemiss Michaela Benková a samozřejmě nechyběla ani druhá vicemiss Aerobik 2008 Alena Pšejová.

magazin.cz

Zuzana Belohorcová, která má postavu, jež by jí mohly závidět i dívky o deset let mladší, se nechala slyšet, že na misskách během přehlídky obdivovala hlavně břišní svaly, na kterých prý musí sama ještě zapracovat. Vlasta Korec zase přiznal, že ani jemu není sport cizí a že se dokonce v minulosti věnoval gymnastice a akrobacii.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 658