Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Renata Langmannová nyní / foto: Korzo

Sexy misska: osm kilo dolů! Udělala dobře?

Česká Miss 2006 Renata Langmannová vždy poutala pozornost svými ženskými tvary, které navíc uměla s lehkostí nosit.

Kdo by to byl tedy řekl, že se dvaadvacetiletá Renata i přesto pokouší zhubnout. Nakonec se jí podařilo a vytoužených osmi kilogramů se zbavila. Posuďte sami, jestli udělala dobře.

Tím, že Langmannová radikálně a velice rychle zhubla, na sebe upoutala pozornost některých médií, která ji podezírala z toho, že trpí poruchou příjmu potravy.

magazin.cz
magazin.cz

„Především pracuji jako modelka a v současné době je v trendu přírodní štíhlost. Protože teď předvádím často spodní prádlo a plavky, potřebuji, aby na postavě nebylo deko navíc, má-li tělo vypadat perfektně," vysvětluje náhlou změnu Renata.

„Vůbec netrpím bulimií, ale sama jsem se rozhodla, že cíleně zhubnu. Především jsem začala cvičit, upravila si jídelníček. V něm vynechávám jídla tučná a sladká," dodává na vysvětlenou.

Dálky zničily vztah
Renata Langmannová v současnosti prožívá období změn a ty se nevyhnuly ani jejímu soukromému životu. Ukončila totiž vztah s přítelem Tomášem, se kterým chodila od svých patnácti let.

"Byla to moje první velká láska a zbylo z toho krásné přátelství. Já jsem jezdila po světě a on byl pak tři měsíce v Americe, aby se tam pořádně naučil anglicky. Byli jsme asi příliš často a dlouho od sebe, a tak to skončilo. Ale v dobrém. Vždycky mi bude blízký a stále se budeme dál vzájemně podporovat. V klidu jsme si řekli, že náš život musí jít novým směrem a že nejlepším řešením je rozchod," popsala Renata. Novým přítelem modelky je jednatřicetiletý podnikatel Ondřej.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 587