Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nej účesy pro rok 2009

Je to pořád stejná písnička, ale dobrá zpráva zní, letos si můžete s vlasy dělat opravdu, co chcete.

Holkokluk
Pokud zatím hledáte svou identitu, zvolte účes, ve kterém, když budete potřebovat, oslníte muže, a když budete chtít být drsnější, rozehrajete ho v klučičím stylingu. Pro tento extravagantní účes se nehodí barvy přírody, takže zvolte nějakou ostro, vychytanou a výraznou barvičku. Může to být kovově černá nebo ultrablond.

Hra barev
Pokud si nechcete hrát se střihem ale s barvami, budete na to muset jít jedině s profesionálem, protože takový nádherný barevný přechod, ve kterém se střídají až čtyři odstíny, které souzní do naprosté přirozenosti, vám kámoška na hlavě nevykouzlí.

Rozmyslete si ale, jestli opravdu stačí vaše kapesné na to, abyste jednou za šest týdnů dobarvovaly.

Barva je hezká věc, ale finančně dost náročná, mluvím z vlastní notně odbarvené zkušenosti, kdy moje peněženka pláče a pláče, ale marnivost mi nedá.

Tupáče
Viděli jste někdy fotku vaší mámy ze 70. let? Ne? No tak pěkně prolistujte rodinná alba a inspirujte se. Letos navíc vyhrává zvláštně střižená ofina, která je podtočená podél očí a padá dolů do maximálně tupého střihu. V tomto případě na barvě nezáleží, stejně na ni přes tak dlouhou ofinku možná ani neuvidíte.

 

Jasná páka
Maminy nám většinou od dětství nechávají růst dlouhé vlasy a jen málokdy se podaří, že to vydržíme a dlouhovláskami zůstaneme, záleží samozřejmě také na kvalitě a hustotě vlasů. Pokud se kštice třepí, nezbývá než zastřihávat a někdy skončíme na kluka.

Letos se opět nosí vlny, takže se budeme ulicemi vlnit a vlnit a navíc se nosí i ofina, tu už si můžete upravit jakkoli, ale její hlavní funkcí je líbezně orámovat obličej.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 732