Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Wonderbra

Dita von Teese v prádle: to je sexy kost!

Bývalá striptérka Dita von Teese představila své úžasné prádlo.

Pro žádnou ženu, která si potrpí na spodní prádlo, nebude žádným překvapením, že Dita von Teese byla požádána firmou Wonderbra, aby vytvořila řadu spodního prádla a předala i ostatním ženám svůj nevšední a originální sexy look.

Česká modelka Eva Herzigová, kterou kdysi podprsenky Wonderbra a její pozdrav Hello Boys! proslavily, ale novou kolekci nepředvádí. Na svém těle ji představila sama autorka.

magazin.cz
magazin.cz

Ve své nové kolekci královna burlesky kombinuje tvary padesátých let s použitím materiálů preferovaným v letech čtyřicátých. Nechybí ani její osobní nadhled.

Její kousky spojují podvazky, tanga, podprsenky a dokonce i korzety, o kterých Dita von Teese říká, že jsou tak pohodlné, že je nosí prakticky denně.

Dita věří, že krásné spodní prádlo má žena nosit hlavně kvůli vlastnímu potěšení. Prý vždy toužila po tom, aby se stala tváří oblíbeného prádla Wonderbra a nyní se jí sen splnil. „Vždy jsem chtěla dělat něco se spodním prádlem a pro mé návrhy je důležité, aby byly takové, po jakých sama toužím.“

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 392