Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Detoxikací k sexuální aktivitě

Teplo rozhodně je a na všechny už přišlo jaro v pravém „letním“ slova smyslu. S jarem však je tu i jarní únava. Víte, co s ní?

Pročistěte tělo tzv. detoxikací, neboli zbavte je toxinů. Denně totiž do sebe potravou, která je průmyslově zpracovávaná, plná konzervantů, barviv, antibiotik či hormonů, dostaneme řádnou dávku toxinů.

Tělo se tak místo na svou regeneraci musí soustřeďovat na to, aby se s toxickými látkami nějak vypořádalo. Měli bychom mu dát šanci na život a ne ho dnes a denně dusit a dusit a dusit...

Co nepomáhá!
Pokud jste se rozhodli pomoci sami sobě k životu, zkuste alespoň na chvíli: nekouřit, nelít do sebe alkohol po hektolitrech, zapomenout na kávičku apod. To je samozřejmě základ, ale i jiné věci, které svému tělu dopřáváte mu zrovna neprospívají.

magazin.cz

Pokud příliš solíte, tělo vylučuje draslík a vy nabobtnáte vodou. Špenát, banány, pomeranče, čočka a rajčata vás překyselí. Tučná je samozřejmě čokoláda - jak jinak - ale taky třeba avokádo, a k tomu přiřaďte i další výrobky, které obsahují bílou mouku nebo rafinovaný bílý cukr - paráda, už skoro nemám, co bych jedla...

Do seznamu nebezpečných potravin přidejte všechno, co se smaží a všechno, co obsahuje kravské mléko nebo je příliš smetanové - búúúú. Pokud spoléháte na vitaminové tabletky a potravinové doplňky, pak vás zklamu, ty musí na chvilku taky pryč. No a to už je naštěstí všechno.

Co naopak pomáhá!
Pokud se hodláte pročišťovat krátkodobě (zhruba jeden den v týdnu nebo dva až tři dny v měsíci), což je asi schůdnější, ujíždějte na ovoci, zeleninových polévkách a vývarech a pijte – ne do němoty!

magazin.cz

Pokud to berete opravdu vážně, pak pro vás připadá v úvahu dlouhodobá detoxikace, a ta obnáší už jen samou dušenou zeleninku, ovocné šťávičky, zeleninové polévky a vývary, tuny luštěnin, pramenitou vodu, bylinné čajíčky, výhonky a rybky – poustevník jako vyšitý!

Co s tím?
Rozhodněte se sami, jestli vám zlepšení činnosti všech orgánů za to stojí. I když totiž máte pocit, že se vaše tělo regeneruje samotným mládím, uvědomte si, že toxiny vám do těla vpravovala možná už matka, když vás kojila, pokud tedy pila plnotučné mléko, sem tam dala štamprli a snídala rohlík s uherákem.

Detoxikace jednoduše zlepší činnost vašich střev, ledvin, plic, kůže, dostane vás z depky, protože budete harmoničtější a dokonce zlepší i vaši sexuální aktivitu. Pokud tedy budete pravidelně detoxikovat, budete, krásní, mladí a neklidní až do smrti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 70