Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Renee Zellweger / foto: Reuters

FOTO: Největší módní bitva roku!

Podívejte se na róby, které byly v vidění ne největší newyorské módní události roku.

Za největší módní svátek New Yorku je jednoznačně považován večer zvaný Costume Institute Gala, který se každoročně koná v Metropolitním muzeu umění. I toto pondělí se sem sjely pozvané světové celebrity, aby se předvedly v jedinečných róbách a ujistily, že jsou stále in a žádoucí.

Na červeném koberci krásné hvězdy předvedly úžasné róby, ale i tristní módní kreace, nad kterými zůstal rozum stát. Nejvíce překvapily Kate Moss, Victoria Beckham a Madonna, tři ženy, které jsou považovány za módní kapacity a jejich outfitům lze málo kdy co vytknout.

Ovšem tentokrát, jako by se domluvily, zklamaly na celé čáře. Přední módní kritičky si rvou vlasy a ptají se, jak k tomuto hromadnému faux pas mohlo dojít.

Nejhorší? Kate Moss
Podle Liz Jones, módní expertky z britského Daily Mailu byla asi nejhůře oblečená Kate Moss, které obvykle nelze vytknout ani špatně učesaný vlásek. Přísná Jones se na adresu jejího modelu od Marca Jacobse ptá: „To se bojí radiace? Stříbrná tóga jí skutečně nelichotí.“

Nemilosrdná byla i k Victorii Beckham, jejímž největším problémem prý je, že Posh nemá žádný vkus a má nulové sebevědomí. A Madonna prý zase vypadá, jako by se oblékla do postele a ne na gala večer.

A co myslíte vy? Které modely vám učarovaly, za které byste trestali před nastoupenou jednotkou?

Madonna

magazin.cz

Kate Moss

magazin.cz


Victoria Beckham

magazin.cz


Renee Zellweger

magazin.cz


Ashley Olsen

magazin.cz


Katy Perry

magazin.cz


Liv Tyler, Kate Hudson, Kate Bosworth a Stella McCartney

magazin.cz


Kate Beckinsale

magazin.cz


Heidi Klum

magazin.cz


 Mary-Kate Olsen

magazin.cz

Claudia Schiffer

magazin.cz


Rosario Dawson

magazin.cz


Justin Timberlake a Jessica Biel

magazin.cz

Elizabeth Hurley

magazin.cz


Tyra Banks

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 348