Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Postarší Hanychová a Mašlíková / foto: Shutterstock

To jsou Hanychová a Mašlíková. Za 25 let

Nechali jsme zestárnout celebrity. A vypadají takhle. Díky chytré technologii si můžete zkusit přidat roky i vy. Vše je dostupné na internetové mikrostránce propagující krém proti stárnutí.

Dnešní krásky po zásahu kouzelníků s Photoshopem vypadají trochu jinak. Prý by takto dopadly, kdyby se nestaraly o svou pleť. Stránka přidává 25 let, sami si tak můžete vyzkoušet, jak byste za čtvrtstoletí bez kosmetické péče vypadali vy.

 

Aby vše bez problémů fungovalo, je potřeba nahrát svou fotografii zepředu, portrét musí být dobře nasvícený, hlava musí být zpříma. Nenahrávejte fotografie, kde děláte nejrůznější opičky, máte brýle nebo se různě křivíte. Nedostanete se totiž ke kýženému výsledku.

 

Stránka nebyla vytvořena jen pro zábavu, jde samozřejmě o prezentaci kosmetické firmy. A úspěšnou. Během pěti dnů, kdy je Lacura Wrinkle Stop proti vráskám na trhu, se prodalo již okolo 23 tisíc tub. Přípravek byl přitom vyvinut z hadího jedu.

 

Teď už se podívejte na pár obrázků našich i zahraničních celebrit, co by s nimi stárnutí provedlo…

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 796