Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Mesárošová / foto: Korzo

Dominika Mesárošová: tak sexy a přitom sama

Modelka Dominika Mesárošová si květen, měsíc lásky, vůbec neužívá. Před měsícem se rozešla s přítelem, Antoniem S. Tornagem, s nímž chodila několik měsíců. Teď je momentálně sama. Na lásku prý ani nemá čas.

Místo toho se naplno věnuje modelingu. "Až to přijde, tak to přijde," říká smířlivě půvabná černovláska s nápadným mikádem.

magazin.cz

magazin.cz


Jedno totiž ví Dominika zcela jistě, inzerát na internetu si rozhodně dávat nebude.
"S cizími muži se na netu nevybavuji, jen občas si mailuji s kamarády. A přítele bych na internetu nehledala nikdy, myslím si, že pořádný chlap se tam ani nedá najít," tvrdí velice přesvědčivě Dominika.

magazin.cz

O chlapech má jasno
O svém budoucím partnerovi má také dost jasnou představu. "Měl by mít smysl pro humor a měl by to být chlap se vším všudy. Takový, který se dovede postarat o ženskou po všech stránkách. Dokáže ji pochopit, dokáže být něžný... a zároveň umí i naslouchat," vypočítává Dominika vlastnosti, které by měl mít dokonalý muž podle jejích představ.

magazin.cz

magazin.cz

Půvabná modelka o sobě tvrdí, že kromě krásy má také co nabídnout. Je tolerantní, dovede se zasmát i sama sobě a nezkazí žádnou legraci. "Nejsem naivní ani urážlivá," dodává.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 069