Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Souffrez Pour Moi, / foto: www.gnr8.biz

Diamantové prádlo tetuje prsa i zadek

Milenec bude zírat! Díky prádlu, které vytlačuje ornamenty do kůže.

Pokud toužíte po nějaké ozdobě kůže, ale bojíte se tetovací jehly nebo piercingu, máme pro vás řešení, které zaznamenal módní server hautemacabre.com.

Jde o diamantové spodní prádlo, které vám do kůže vytlačí nádherné ornamenty. Oproti tetování má jednu výhodu, i když někdo to může chápat jako nedostatek – vytlačené ornamenty vám nezůstanou navěky.

S kolekcí luxusního prádla přišla nizozemská designérka Ninette van Kamp, která ji nazvala Souffrez Pour Moi, což se dá přeložit jako "Trp pro mě".

magazin.cz

Tajemství prádla se odhalí, až když se žena svlékna a odkryje jemné ornamenty vytlačené do kůže. Uvnitř prádla, v podprsence, kalhotkách, ale i podvazkových punčochách jsou totiž všité diamanty od Swarowského, které se během nošení přetisknou do kůže.

Zdá se, že módní novinka má jen jednu vadu. A tou je cena, prádlo přijde bratru na pár set tisíc korun a není tak určeno pro každého.

magazin.cz


magazin.cz

magazin.cz


magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 517